06 / 07 / 2024

Akseki Oymapınar Barajı

Akseki Oymapınar Barajı

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Oymapınar Barajı 'nda bulunan esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kira açıklaması!

 Gaziantep’te Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni’ne canlı yayınla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kiralarda düzenleme yapılacağının müjdesini verdi.

Diyarbakır Çınar Dilaver Barajı'nın ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Diyarbakır Çınar'da Çınar Dilaver Barajı, Malzeme Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisi projesinin yapılması için ÇED toplantısı yapıalcak. Toplantı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Büyük projelere Ünal Akpınar öncü olacak!

Alanında dünyanın en uzun sulama tüneli olan Şanlıurfa tünelleri, Kirazlı Köprü Barajı gibi büyük projeler, Ünal Akpınar AŞ imzasını taşıyor.

Mardin-Ceylanpınar Sulama Ana Kanalı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Atatürk Baraj Gölü'ndeki suyun 221 kilometrelik kanal sayesinde ulaştırılmasıyla Mardin adeta nehre kavuşacak. Mardin-Ceylanpınar Sulama Ana Kanalı'nın kalan 25 bin 321 metrelik kısmı da tamamlandı.

Malatya Yeşilyurt Barajı ve Sulaması projesinin toplantısı 8 Ekim'de!

Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi'nde yapılması planlanan Malatya İnekpınarı Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları, Beton Santrali ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 8 Ekim'de yapılacak.

Oymapınar Barajı çevresinde yol bakım çalışmaları başlayacak!

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Oymapınar Barajı 'nda bulunan esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Bakan Eroğlu’ndan Yukarısakarya Gökpınar Barajı müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun, Eskişehir’de inşa edilecek Yukarısakarya Gökpınar Barajı projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli oluru aynı gün imzaladığı bildirildi.

Oymapınar'da 450 bin dönüm alan alternatif turizme açılacak!

Manavgat destinasyonunda sezonun 7 ay ile sınırlı olması, turizm yatırımlarında çeşitliliğin ön planda tutulmasını gerekli kılıyor. Sezonda Antalya'ya gelen 12 milyon turistin 4 milyonunu Manavgat ağırlıyor...

Zonguldak'ta göçük nedeniyle 3 apartman tahliye edildi!

Ereğli ilçesinde altyapı çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle 3 apartman tahliye edildi.Kızılcapınar Barajı’ndan ilçeye uzanan isale hattı çalışmalarının devam ettiği Süleymanbeyler Köyü Subaşı mevkisinde kazı sırasında yol çöktü.

Zernek Barajı’nın su seviyesi yüzde 20'ye düştü!

Türkiye’nin birçok yerinde görülen kuraklık Doğu’da da etkili oldu. Van’ın Gürpınar İlçesi’ne hayat veren sulama amaçlı Zernek Barajı’nda su düzeyi, su tutulduğu 1985 yılından bu yana ilk defa yüzde 20’ye kadar düştü.

Tevfik Güven: Manavgat'ın alternatif turizmde geleceği Oymapınar!

Manavgat ilçesine bağlı Oymapınar beldesi Belediye Başkanı Tevfik Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı ve 2005 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile kabul edilen Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi projesine sahip çıkılması gerektiğini söyledi..

Gaziantep’te 47 yıldır yapılamayan Ardıl Barajı'nın temeli atıldı!

Gaziantep’te 47 yıldır yapımı bir türlü gerçekleştirilemeyen Ardıl Barajı’nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in katılımıyla, Doğanpınar Barajı ile birlikte atıldı....

Antalya'da orman yangını çıktı!

Manavgat Orman İşletme Müdürü İsmail Hacıoğlu, Oymapınar Baraj Gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Hacıoğlu yaptığı açıklamada orman yangının tamamen kontrol altına alındığını dile getirdi...

Akseki Oymapınar Barajı Haberi

Akseki Oymapınar Barajı

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, eksikliklerin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. İlerleyen zamanlarda buraya gerekli izinleri alıp dükkanlar yapılabileceğini belirten Uysal, "Bunca yıldır Oymapınar Turizm Bölgesi'nde tuvalet yapılmamış. Bunun için de gerekli çalışmalarımızı yapıp ilk etapta tuvaletler yapacağız" dedi.



Başkan Uysal, Oymapınar Barajı Akseki sınırları tarafında kalan yolda oluşan çukurlar ve çökmelere karşı, yol yapım ve onarım ekiplerinin en kısa zamanda geleceğini, yolun bakım ve tamiratlarının yapılacağını ifade...