25 / 07 / 2024

AKSİAD toplantısı

AKSİAD toplantısı

Aksiad Başkanı Hasan Urhan, "Bu programı onurlandırdığınız için, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyor, yüzlerimizde tebessüm ve yarınlara dair güzel umutlarla sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Beştepe'de kritik enflasyon ve yüksek fiyat toplantısı! Açık mesaj verildi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun son toplantısında, yurt içinde stratejik tarım ürünleri başta olmak üzere arz güvenliği ve fiyat istikrarının sağlanmasına ilişkin alınacak tedbirler ve gıda enflasyonuna yönelik atılması gereken adımlar ele alındı.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Torkam E5 basın toplantısı 8 Nisan'da!

"Altın Aks’ın gözde projesi iş ve yaşam standartlarını zirveye taşıyor" sloganı ile tanıtılan Torkam E5 basın toplantısı 8 Nisan'da...

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Gaziantep'te imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Nizip Şubesi işbirliği ile İmar Barışı Yasası bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

İmarla ilgili adımlar süratle atılacak!

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa, "İmar noktasındaki çirkin yapılarla ilgili adımlar süratle atılacak" dedi.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Çalışma Toplantısı yapıldı!

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Çalışma Toplantısı'nda konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun, doğu-batı aksında Avrupa ile Asya arasında taşıma koridorlarının kesintisiz hale getirilmesi adına çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

AKSİAD toplantısı Haberi

AKSİAD toplantısı

Tokat Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) İnşaat Sektörünü bir araya getirdi. 


Aksiad Başkanı Hasan Urhan, "Bu programı onurlandırdığınız için, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyor, yüzlerimizde tebessüm ve yarınlara dair güzel umutlarla sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi. 


Urhan, "Biraz önce tanıtım filminden de izlediğimiz gibi Tuskon, Kaşif ve AKSİAD'ın kurulduğu günden beri, çok önemli faaliyetlere imza attığını görüyoruz. 


Tokat Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet veren işadamlarının bir araya gelmesiyle kurulan bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Özellikle Tokat'ın ve ülkemizin büyük sorunu olan işsizlik ile mücadelede elimizi taşın altına koyduk. İş dünyasının ihtiyaç duyduğu konularda istihdam garantili meslek kursları açıtık, diğer taraftan da Federasyonumuz KAŞİF ve Konfederasyonumuz TUSKON...