06 / 05 / 2024

Aksoy Holding yurtdışı yatırımları

Aksoy Holding yurtdışı yatırımları

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinin ardından bankacılık işine de giren Aksoy Holding, bu işte Azeri Paşa Bank'ı kendine ortak alacak. Konuyla ilgili olarak ay sonunda BDDK'ya başvurmaya hazırlanıyor....

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

Bodrum'un lüks villaları Çin'i fethetti!

Aksoy Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Batu Aksoy, Aksoy Holding'in yeni projelerini anlattı. Aksoy, gayrimenkul 10 yılda 500 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Aksoy Holding yurtdışı yatırımları Haberi

Aksoy Holding yurtdışı yatırımları


Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinin ardından bankacılık işine de giren Aksoy Holding, bu işte Azeri Paşa Bank'ı kendine ortak alacak. Konuyla ilgili olarak ay sonunda BDDK'ya başvurmaya hazırlandıklarını söyleyen Erdal Aksoy, yatırım bankacılığı yapmak istediklerim anlatıyor. Aksoy Holding, 2014 yılında enerji, Socar ile rafineri projesi ve Conrad Otel'deki yenileme çalışmaları çerçevesinde 1,5 milyar dolarlık yatırım da yapacak. 


Enerji  inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding, geçen mayıs ayında bankacılık işine de girdi. Turcas Petrolün de dahil olduğu yaklaşık 20 şirket ve iştiraklerle 12 milyar TL ciro yapan holding, hatırlanacağı gibi Dubai Şeyhi El Maktum'a ait TAlB Yatırım Bankası'nı satın almıştı. Devir işleminin gerçekleşmesinin ardından kulislerde dolaşan bankayı Azeriler'e satacağı yönündeki görüşleri Ekonomist'e değerlendiren Aksoy Holding Başkanı Erdal Aksoy, ortaklık...