24 / 07 / 2024

Aksu Çayı taşkın koruma projesi

Aksu Çayı taşkın koruma projesi

Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Antalya Aksu Çayı Islahı Taşkın Koruma inşaatında incelemelerde bulundu. Coşkun, Aksu Çayı Taşkın Koruma projesinin yüzde 70'inin tamamlandığını belirtti.

Aksu Çayı'nda ıslah çalışmaları yüzde 70 tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Aksu Çayı ıslahı taşkın koruma inşaatının yüzde 70'inin tamamlandığı bildirildi.

Sel, taşkın risklerine karşı tahmin ve erken uyarı sistemleri devreye alınacak...

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşkınların yol açabileceği muhtemel hasarların minimum düzeye indirilmesi amacı ile taşkın tahmini ve erken uyarı sistemlerini peyderpey havzalarda uygulamaya alacaklarını açıkladı. İşte haberin detayları...

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alıyor! 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

Migros Market kampanyalı ürünlerinin fiyatlarını yayımladı. Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünleri gibi bir çok ürün indirimli fiyatıyla satışa sunuldu.  Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu?

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Taş kömürü ithalat oranı yüzde 12’ye çıktı! İşte, Taş Kömürü 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Taş kömüründe ithalat rakamları temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8’lik bir artışla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12’ye çıktı.

Baget, beştaş, küpe ve kolyelerde çılgın indirim! İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi 

Baget, beştaş, küpe ve kolye fiyatlarında çılgın indirim günleri başladı. Gülaylar altın, yüzük, kolye ve küpelerde net yüzde 52 indirim fırsatı ile büyük fırsat kampanyasını açıkladı. İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Bünyamin Taşkın tarafından kuruldu.

Migros'ta kırmızı ve beyaz et indiriminde son gün! Tavuk but, dana biftek, kuzu incik.. İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'ta kırmızı ve beyaz et indirim kampanyası yarın sona eriyor. Peki Migros'ta hangi et ürünleri indirime girdi? Migros kırmızı, beyaz et fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros'ta kırmızı et ve tavuk eti indiriminde son gün! İşte 19 Nisan 2022 indirimli fiyat listesi...

Migros'ta kırmızı et ve tavuk eti indirimi için son gün yarın. Peki Migros'ta hangi ürünler indirime girdi? İşte Migros 19 Nisan 2022 et fiyat listesi..

Aksu Çayı taşkın koruma projesi Haberi

Aksu Çayı taşkın koruma projesi


DSİ 13. (Antalya) Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun beraberinde Bölge Müdür Yardımcıları Özhan Erdanışman, Köksal Buğra Çelik ve şube müdürleri ile birlikte Aksu Çayı Islahı Taşkın Koruma inşaatında incelemelerde bulundu. Ardından şantiyede yetkililerden işin seviyesi hakkında brifing aldı.


İncelemelerin ardından bir açıklama yapan DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun; “Bugün Bölge Müdür Yardımcılarım, Şube Müdürlerim ve kontrollük teşkilatı ile birlikte Aksu Çayı Taşkın Koruma inşaatı işinde incelemelerde bulunduk.


Yüzde 70 fiziki gerçekleşmeye ulaşılan Aksu Çayı Taşkın Koruma projesi ile Aksu İlçesi, civar köyleri tarım arazileri (105 750 dekar)  ve turizm alanlarının taşkınlardan korunması sağlanacağı gibi aynı zamanda ülkemizde düzenlenen ulusal ve uluslararası kongrelerin, panellerin, toplantıların ve seminerlerin organize edildiği EXPO 2016 FUAR ALANI da taşkınlardan korunacaktır.



Proje kapsamında Aksu Çayında, yan kollarıyla birlikte...