18 / 05 / 2024

Aksu Danışmanlık adres

Aksu Danışmanlık adres

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aksu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aksu tarafından kuruldu.

Ta Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ta Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Teoman Aksu tarafından kuruldu.

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aksu tarafından kuruldu.

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Aksu tarafından kuruldu.

Arment İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arment İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Muhsin Aksu tarafından kuruldu.

Yeni Adres Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Danışmanlık Anonim Şirketi, Esma İpek Akpınar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Petek Coşkun, Murat Aktürk, Kenan Öden Yönetim Kurulu Üyeliğinde 240 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Eyüp'te kuruldu.

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Emre Aksu ve Erim Erdi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Murat Aktürk ve Kenan Öden tarafından kuruldu....

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Aksu Danışmanlık adres Haberi

Aksu Danışmanlık adres

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aksu tarafından kuruldu.

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü yurt içi ve yurt dışı gezi, etkinlik, kongre işlerini organize etmek ve yürütmek, 2) Her türlü tanıtım, pazarlama ve reklam faaliyetlerini yürütmek, 3) Faaliyet alanı ile ilgili gerekli makine, ekipman teçhizat almak, kiralamak, satmak, 4) Her türlü tasarım faaliyetlerini yürütmek. 5) İmalathane, şube, depo ve teşhir alanı tesis edilebilir ve işletilebilir, 6) Devletin bütün daire ve müesseselerinde, belediyelerde, kamu iktisadi teşebbüslerinde, vakıflarda, her nevi arttırma, eksiltme ve ihalelere iştirak edebilir, teklif verebilir, 7) Ticari, mali ve idari tasarruf ve faaliyetlerde bulunabilir, 8) Yerli ve yabancı gerçek veya...