03 / 05 / 2024

aksu konutları toki 2016

aksu konutları toki 2016

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde daireler kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvuru tarihi...

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Aksu 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Aksu projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvurusu!

Fiyatların 153 bin 996 TL'den başladığı projede 287 adet daire satışta. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvurusu...

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

452 adet daireden meydana gelecek olan TOKİ Yunuseli BGC Konutları projesinde hak sahiplerinin konutlaru belirleniyor. Peki, Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de kuralar 21 Temmuz'da çekilecek!

592 konut olarak TOKİ tarafından inşa edilecek olan TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvuru süreci devam ediyor. Konutların kura çekiliş tarihi 21 Temmuz 2016 olarak belirlendi.

Giresun Aksu-Küçükköy Toki projesi başvuruları!

592 konuttan meydana gelen TOKİ Giresun Aksu-Küçükköy projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Giresun Aksu-Küçükköy Toki projesi başvuruları...

aksu konutları toki 2016 Haberi

aksu konutları toki 2016

TOKİ tarafından Giresun Aksu ve Küçükköy bölgesinde hayata geçirilen 592 adet konut şehit aileleri, maluller ile dul ve yetimleri, en az yüzde 40 özürlü vatandaşlar ve diğer konut alıcıları için kuralı satışa sunuluyor.


TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin fiyatları  153 bin 996 TL ile 253 bin 240 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvuru tarihi!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvuru tarihi 14 Haziran'da başlıyor 15 Temmuz'a kadar devam ediyor. Projede kura çekilişi ise 21 Temmuz'da yapılacak. 


Satış duyurusu için