07 / 05 / 2024

aksu köprüsü asfalt

aksu köprüsü asfalt

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileme çalışmaları başladı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asfalt dökme çalışmaları başladı. Köprüye mastik asfalt dökme işlemi başlarken, asfalt çalışması havadan görüntülendi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileniyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapısının yenileneceğini açıkladı. Arslan, çalışmaların 31 Ağustos'ta tamamlanacağını belirtti.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'nde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'ne tabliye betonu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımına başlanan Aksu Köprüsü’nde iki yakanın birleşimi tamamlanarak tabliye betonu dökümüne başlandı.

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü 1 ay içinde açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yaklaşık bir ay içerisinde köprünün hizmete açılacağını söyledi.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'nde montaj hazırlığı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Aksu Çayı üzerinde yapımına başladığı yeni köprü çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ankara Hurdacılar Sitesi'nin yeni köprüsü tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

aksu köprüsü asfalt Haberi

aksu köprüsü asfalt


Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerini batı mahallelerine bağlayan Aksu Köprüsü’nde inşaat çalışmalarını tamamlayarak tabliye betonunu döken Büyükşehir Belediyesi köprü üzerinde membrand yapıştırmasını yaparken aynı zamanda yaya yolu için bariyerlerin montajını da gerçekleştirdi.


Büyükşehir Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü’nce 15 metre eninde yapılan ve batı mahallelerini Onikişubat ve Dulkaidroğlu ilçelerine bağlayan Aksu Nehri üzerine yapılan yeni köprü 3 ayak üzerine oturtuldu ve 4 kiriş açıklığı mevcut.


Toplam köprü genişliği 15 m olup, 3’er metre sağ-sol çift tretuvar, 9 m yol genişliği mevcuttur. Köprüde 3 orta ayak 2 kenar ayak bulunmaktadır. Bu açıklıklarda 44 adet 30 m açıklıklı öngermeli kirişlerin mevcut olduğu köprüde aynı zamanda ışıklandırma çalışmaları tamamlandı.


Aksu Köprüsü üzerinde sıcak asfalt çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi bu çalışmaların tamamlanması ile köprüyü yaya ve araç...