16 / 05 / 2024

Aksu Taahhüt şirket

Aksu Taahhüt şirket

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Koç ve Hüseyin Aksu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu! 

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asım Tatlı ve Halil Tatlı ortaklığında kuruldu.

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirket Mahfus Odunkıran  tarafından  kuruldu.

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket kuruldu!

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket Beyoğlu'nda 2 milyon 511 bin 794,81 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Aksu tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı!

Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı. Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket’in merkez nakli Ataşehir’de yapıldı.

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Yerlikaya, Resül Okumuş, Serdar Aksu ve Şefik Okumuş ortaklığında kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Baumek Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumek Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aksu tarafından kuruldu. 

AHK, Kar Garantili Taahhüt Sistemi ile kazandırıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından AHK İmar Planlama ve Gayrimenkul İnşaat A. Ş. yeni hayata geçirdiği projeler ile sektöre ivme kazandırmaya devam ediyor. Şirket, Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile yatırımcısına kar sağlıyor.

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirket

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Polat ve Mehmet Serdaroğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Can Aksu ve Ahmet Murat Koçman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aksu Taahhüt şirket Haberi

Aksu Taahhüt şirket

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Koç ve Hüseyin Aksu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu. 


Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...