22 / 07 / 2024

aktaş inşaat afrika projesi

aktaş inşaat afrika projesi

Türk şirketleri yurt dışında son 2 yılda 5,2 milyar dolarlık sıfırdan yatırım yaptı. 10 milyar dolar da birleşme ve satın alma işlemlerine harcandı. Bugün Türk şirketleri, dünyayı ülke ülke tarıyor, fırsat arıyor.

Çin, inşaat alanında en büyük yatırımcı konuma yerleşti!

Çin, Afrika'da inşaat başta olmak üzere madencilik, ulaşım ve enerji alanlarında en büyük yatırımcı konumuna yerleşti.

İnşaat sektörü için ihracat kapısı 15-16 Eylül’de açılıyor!

1.000’e yakın iş insanı 15-16 Eylül tarihlerinde 5. Afrika Forumu’nda bir araya geliyor. 5. Afrika Forumu’nda inşaat sektörü için yeni ihracat kapıları aralanacak.

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe Afrika yeni pazar olacak!

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

African Business Dergisi'nden Türk inşaat şirketlerine övgü! 

Yaklaşık 40 yıldır Afrika'daki iş dünyasına ilişkin analizler yayımlayan African Business Dergisi, Türk inşaat şirketlerinin kıtada gösterdiği performansa övgülerde bulundu...

Türk inşaat şirketlerinin gözü Sahra Altı Afrika'da!

Türk inşaat şirketleri son dönemde Sahra Altı Afrika'ya yatırım atağına başladı. Türk şirketleri, bölgede raylı taşımacılık alanında ihaleler alıyor, en modern stadyumlar inşa ediyor ve altyapıda bir çok projeye imza atıyor.

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Türk inşaat sektörünün dünyanın her yerinde imzası var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada, "Türk inşaat şirketlerinin Şili'den Rusya'ya, Orta Asya'dan Afrika'ya kadar dünyanın her yerinde, yüzlerce büyük projede imzası var." diye konuştu.

TOKİ, Türk müteahhitlerin yurt dışında inşaat yapması için çalışıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, müteahhitlerin başta Afrika olmak üzere pek çok ülkede inşaat yapmalarının önünü açmak için, TOKİ öncülüğünde kapsamlı bir çalışma ve araştırma yaptıklarını söyledi...

Türkiye'nin inşaat sektörü Afrika'da inanılmaz imkanlar yakalayabilir!

Zambiya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Joseph Chilengi, Türkiye'nin özellikle inşaat sektöründe Afrika'da inanılmaz imkanlar yakalayabileceğini söyledi...

Malta'da inşaat sektörü için büyük fırsatlar sunuluyor!

Akdeniz’in kritik ada ülkesi Malta, AB üyeliğinin verdiği avantajlarla Türk iş dünyası için pek çok fırsat sunuyor. Ülke, sağlık, turizm, lojistik ve inşaat sektörleri için Afrika’ya açılım üssü olabilir.

Bursa Anadolu İHL inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye tarafından Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi. Aktaş, okul inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını söyledi.

aktaş inşaat afrika projesi Haberi

aktaş inşaat afrika projesi

Türk şirketleri yurt dışında son 2 yılda 5,2 milyar dolarlık sıfırdan yatırım yaptı. 10 milyar dolar da birleşme ve satın alma işlemlerine harcandı. Bugün Türk şirketleri, dünyayı ülke ülke tarıyor, fırsat arıyor. En çok yatırım yapılmak istenen bölgelerde ise Afrika öne çıkıyor. Uzakdoğu’da Çin ve Hindistan ajandalara girmiş durumda. Ambargonun kalktığı İran, sıkça telaffuz edilen bir diğer ülke. Endonezya, Filipinler, Rusya, Polonya, İngiltere, Almanya da yatırım yapılacak ülkeler arasında yer alıyor.


Türk Şirketleri, 2000'li yıllarla birlikte sınır ötesinde satın alma ve marka yatırımlarına başladı. Bölgesel liderlik, global marka ve şirket olma hedefi, işte bu dönemde şirketlerin ajandasında yer buldu. Bugün bu eğilim daha da artmış durumda. Riskleri dağıtma ve portföyü Reşitlendirme isteği, konjonktürün getirdiği fırsatların ve iş dünyasının sınır ötesine...