11 / 05 / 2024

aktaş üçüncü etap toplu konutları son durum

aktaş üçüncü etap toplu konutları son durum

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için çalışan Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Aktaş 3'üncü etap toplu konutları için 100'e yakın gecekondu yıkıldı.

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje! 

Mavi Arya Villas - Residences projesi Bodrum Turgutreyis'te 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. 4 etap şeklinde hayata geçirilen projede, tüm etaplarda konut satışları başladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ üçüncü etap kura tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ sorgulama ekranı ve 1-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi...

TOKİ kura çekilişleri devam ediyor. Üçüncü etap kura tarihleri de açıklandı. Peki üçüncü etapta hangi iller yer alıyor? İşte 1-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi...

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kuraları il il açıklandı ve  TOKİ sosyal konut kura çekiminde ikinci etap bugün tamamlandı. TOKİ üçüncü etap kuraları için de tarih belli oldu.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atılıyor!

İzmir'de Uzundere'de 20 bin 600 haneyi kapsayan 422 bağımsız birimi etkileyecek olan üçüncü etap yapım çalışmalarına başlanıyor. Büyükşehir Belediyesi 28 Ocak’ta belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atacak. Ayrıca kreş, etüt merkezi ve kütüphanenin bulunduğu sosyal tesislerin temeli atılacak.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşlerini başlattı.

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 29 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi 29 Temmuz 2021 günü gerçekleşecek. Uzundere Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi için tahmini bedel 684 milyon 534 bin 738 TL olarak belirlendi.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Toroslar’da 3’ncü etap imar planı çalışmaları başlayacak!

Mersin Toroslar'da yaklaşık 830 hektar alanda başlatılacak 3’ncü etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı oy birliğiyle onaylandı.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Körfezkent 4. Etap) projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap Konut, Sosyal Donatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Körfezkent 3. Etap projesinin 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. 292 konutluk projenin ihalesine 24 firma katıldı.

Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi bugün düzenleniyor. Uzundere 3. Etap Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapımı işi için tahmini bedel 238 milyon 274 bin TL olarak belirlendi. 

aktaş üçüncü etap toplu konutları son durum Haberi

aktaş üçüncü etap toplu konutları son durum

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için yıllardır özveriyle çalışan Altındağ Belediyesi. Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Aktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle kentsel dönüşüme verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konutların hak sahiplerine çok yakında teslim edileceğini söyledi. 


100'E YAKIN GECEKONDU YIKILDI

1'nci ve 2'nci etabın ardından Aktaş Mahallesi 3'üncü etap toplu konutlarında geri sayıma başlandı. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan modern yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daireler halinde inşa edilen Aktaş 3'üncü etap toplu konutları için 100'e yakın gecekondu yıkıldı. 


Konutlar çevre düzenlemesi ve sosyal tesisleriyle de dikkatleri çekiyor. Altındağ'ın gelişen yüzünü yansıtan konutlar, yeni sahiplerine mutluluk vaad ediyor. Aktaş...