13 / 05 / 2024

Aktay Didim

Aktay Didim

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aktay Didim irtifak hakkı tesis işlemleri için başvuru yapıldı.

Aktay'tan Didim'deki gayrimenkulün yatırım süresinin dondurulması için başvuru!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bağlı ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş'nin Aydın Didim'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkul'ün yatırım süresinin dondurulması için başvuruda bulundu.

Didim turizmde hedef büyütüyor!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, yaptığı açıklamada, Didim'e 2015 yılında yeni yatırımların geleceğini belirterek, bunların tamamlanmasıyla ilçenin turizmde yeni hedeflere doğru yol alacağını ifade etti

Özak Aktay Turizm ile birleştikten sonraki mali tablosunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Aktay Turizm ile birleştikten sonraki mali tablosunu yayınladı.

Didim 6'ncı kez Hollanda fuarında yerini aldı!

Kısa adı DİTAB olan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, 13 - 18 Ocak arasında Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarında yerini aldı.

Didim'de otellerde verim arttırılması toplantısı gerçekleştirildi!

Didim Ticaret Odası, Didim Kaymakamlığı ve Didim Belediyesi işbirliği ve Küçük Oteller Derneği 'nin katkılarıyla ' Küçük Otellerde Verim Artırılması ' ile ilgili konulu toplantı gerçekleştirildi.

Didim Akbük Doğa Evleri iletişim bilgileri!

Aydın İl'i Didim İlçe'sinde yer alan Didim Akbük Doğa Evleri toplam 48 daireden oluşuyor. Proje toplam 5 bin 770 metrekare arsa alanında yükseliyor. Didim Akbük Doğa Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Didim Akbük Doğa Evleri satış ofisi!

Didim Akbük Doğa Evleri Aksoy İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 12 adet stüdyo daire, 36 adet dubleks bulunuyor. Didim Akbük Doğa Evleri satış ofisi adresleri haberimizde yer alıyor.

Didim Aksoy Konakları ödeme seçenekleri!

Aydın İl'i Didim İlçe'si Akbük bölgesinde yer alan Aksoy Konakları projesinde daireler 2 oda 1 salon dubleksler 90 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 95 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 130 metrekare alan olarak tasarlandı.

Didim Aksoy Konakları fiyatları!

Aksoy İnşaat tarafından hayata geçirilen Didim Aksoy Konakları toplam 180 adet daireden oluşuyor. Proje 30 blok şeklinde yükseliyor. Didim Aksoy Konakları fiyatları haberimizde yer alıyor.

Didim, EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim, Dünya'nın 5'inci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT Fuarı'nda 63 metrekarelik alanda tanıtılacak. 22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Cenk Ünlü: Didim Belediyesi konut üretmesin, arsa tahsis etsin!

Cenk Ünlü, Didim Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında gündeme getirdiği gecekondu önleme bölgesi ıslah imar plan değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu...

Özak GYO'dan Didim'deki gayrimenkule ait değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Didim Turizm Tahsisli Gayrimenkule ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten yapılan açıklama ve hazırlanan değerleme raporu şöyle...

2000 yılından bu yana Didim'de yabancılara 15 bin konut satıldı!

Yabancılara en fazla konut satışının gerçekleştirildiği kentlerden Aydın'a yerleşen yabancılar, ülkelerine de dönmek istemiyor. Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun '2000 yılından bu yana Didim'de yabancılara 15 bin konut satıldı' dedi.

Aktay Didim Haberi

Aktay Didim

Özak GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


İştiraklerimizden Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş., Aydın ili Didim ilçesi, Güllüdam ve Mercimek Mevkii'nde bulunan turizm tahsisli gayrimenkulü ile ilgili olarak irtifak hakkı tesis işlemlerinin sağlanabilmesi için Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulunmuştur.


Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...