17 / 05 / 2024

Aktif Mep İnşaat

Aktif Mep İnşaat

Aktif Mep İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Melih Dökmeci Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Aktif Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Aktif Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi Bahçelievler'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sezegen ve Mustafa Sezegen ortaklığında açıldı.

Aktif Metfa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Metfa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Örmez tarafından kuruldu.

Naci Görür'den Denizli depremi açıklaması: Aktif fayların üzerinde oldu!

Denizli'de bu sabah yaşanan 4.1'lik deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Naci Görür depremin ciddi aktif fayların üzerinde bulunduğunu belirtti.

İnşaat sektörünün karnesi!

Capital 500 listesinde birçok inşaat firması yer aldı. İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinin sektör karneleri açıklandı. Sektör karnesi verilerinde ciro, özsermaye, ihracat, toplam aktif gibi bilgilere yer verildi...

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mep Turizm Otomotiv İnşaat Tahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mep Turizm Otomotiv İnşaat Tahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Bilik ve Enes Bilik ortaklığında kuruldu.

Eko İnşaat'ın iflası istendi!

Yarım asırdır aktif halde iş yapan Türkiye’de en büyük müteahhitlik firmalarından biri olan Eko İnşaat’ın iflası istendi.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İran'da nükleer santral inşaatı başlıyor!

İRAN, Rusya'nın işbirliği ile ikinci nükleer enerji santrali yapacak. Yapılacak santral inşaatına 2018'de başlanılması ve 10 yıl içinde aktif olmasının bekleniyor.

Aktif Mep İnşaat Haberi

Aktif Mep İnşaat

Aktif Mep İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Melih Dökmeci Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Aktif Mep İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile aracılık yapmamak kaydıyla satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak. Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında plan, proje yapmak, proje yönetim taahhütlerinde...