10 / 05 / 2024

Akvaryum Koyu son durum

Akvaryum Koyu son durum

Daha önce çivi çakmanın yasak olduğu L derece doğal sit alanında olan Bozcaada Akvaryum Koyu inşaat tehdidi altında Koy - Bağ evleri projesi" ile yapılaşmaya açılıyor...

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

Akvaryum Koyu'nun imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu!

Akvaryum Koyu ile Çanak Limanı arasında yer alan 99 dönümlük bakir arazinin 7 dönümlük bölümünün imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu...

Didim’deki Manastır Koyu'nun yapılaşma hakkı artırıldı mı? 

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, son günlerde sık sık gündeme gelen Didim’deki Manastır Koyu ile ilgili bazı çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bozcaada’daki lüks villalar vatandaşların tepkisini çekti!

Çanakkale turizm cenneti Bozcaada’nın dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nun sırtlarında inşa edilen 19 villa, vatandaşların tepkisini çekti. İnşaat firması yetkilileri, “Yaptığımız kanunsuz bir iş yok” diye açıklama yaptılar. 

Bodrum Flipper Residence'ta son 15 daire satışta!

Bodrum’un gözde koyu Yalıkavak’ta yer alan Flipper Residence projesinde son 15 daire satışa çıktı. 85 metrekare büyüklüğe sahip bahçe veya teraslı 2+1 dairelerin fiyatları 500 bin dolar ile 950 bin dolar arasında değişiyor.

Epique Island, Bodrum Tilkicik Koyu'nda inşa ediliyor!

Aksoy Holding, 1992 yılında hayata geçirdiği ve zamanın ötesindeki çağdaş mimarisiyle İstanbul’a kalıcı bir değer katan Conrad Otel'in ardından, Epique Island projesiyle Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’na ilham verici yeni bir değer katıyor.

Mesut Sancak Paşalimanı Koyu’nda lüks konut inşaatına başladı!

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Ardıç Mahallesi’ndeki Paşalimanı Koyu, son dönemde hızla artan inşaatlarla dikkat çekiyor. Mesut Sancak’ın inşaat şirketi de Paşalimanı’nda denize sıfır noktaya otel yapmak için Turizm Bakanlığı’nın kapısını çaldı.

Vita Nova Yalıkavak'ta son 8 daire!

Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda denize 20 adım mesafedeki Vita Nova Yalı daireleri, rezidans konforunda hizmet sunuyor. Son 8 dairenin kaldığı Vita Nova'da fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor.

Akvaryum Koyu'na giriş kapatıldı mı?

Akvaryum Koyu'nun girişinin demir kapıyla kapatıldığı iddia edildi. Geçen sene yürürlüğe giren 1/100 binlik imar planında doğal sit alanı olan koyun kentsel alanı olarak planlanması adalılar başta olmak üzere Çanakkale halkının tepkisini çekmişti.

Bozcaada Akvaryum Koyu'na giden yol kapatıldı!

Bozcaada İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Akvaryum Koyu'na giden tek yol, koyun gerisindeki arazinin sahibi Kamil Erdoğan tarafından demir kapı konularak araç girişine kapatıldı.

Iasos Beach Club Bodrum'da daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bodrum’un Kıyıkışlacık Köyü ve Iasos Koyu son zamanlarda Bodrum’un dikkat çeken bölgeleri arasında yer alıyor. Bütün daire sahiplerinin birbirlerini tanıyacağı bildirildi.

Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2015!

Sea Life Akvaryum giriş ücreti 2015 son durumu haberimizde yer alıyor. Turkuazoo olarak açılan ve Merlin Enternatainments tarafından satın alındıktan sonra Sea Life olarak anılan akvaryumda 15 bin deniz canlısı yer alıyor.

Çanakkale Boğazı'na devasa köprü geliyor!

Bozcaada'da Akvaryum Koyu'nun da içinde yer aldığı güney kıyı bölgesi kentsel gelişim adı altında imara açık hale getirilirken, doğu kıyısında ise turizm tesis bölgesi adıyla oteller yapılacak.

Akvaryum Koyu son durum Haberi

Akvaryum Koyu son durum

Bağevleri projesi ve henüz yürürlüğe girmeyen 1/25 bin ölçekli nazım imar planında alanın toplu konut alanı ilan edilmesi Bozcaadalılarm tepkisine yol açtı


Özgür...