18 / 05 / 2024

Aky Gayrimenkul adres

Aky Gayrimenkul adres

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Akyol kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Aynil Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aynil Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Tar ve Nilay Akyıldırım ortaklığında kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Akyüz tarafından kuruldu.

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Akyüz ve Ömer Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Akyol kuruldu.

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Kamil Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyüz Grup Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Grup Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurdoğan Akyüz tarafından kuruldu.

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sevimli ve Sevinç Akyıl tarafından kuruldu.

Serdar Akyüz, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevini yürüten Serdar Akyüz görevinden istifa etti...

Osman Akyüz, Sinpaş GYO'da ayrıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi olan Osman Akyüz görevinden ayrıldı. Akyüz'ün yerine Mahmut Sefa Çelik yönetim kurulu üyesi olarak atanacak...

Aky Gayrimenkul adres Haberi

Aky Gayrimenkul adres

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Akyol kuruldu.

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: . A - Yurtiçinde ve yurtdışında Her türlü gayrimenkul, arsa, ve arazi alımı, satımı, kiraya verilmesi, kiralanması, aracılık yapılması ve danışmanlık yapılması. B - Yurt içinde ve yurt dışında her tür ve seviyede inşaatların mekanik işlerini yapmak, her türlü ve her seviyede inşaat ve taahhüt işleri yapmak, C - Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat...