19 / 07 / 2024

akyazı 350 konut inşaatı

akyazı 350 konut inşaatı

Ak Belde AŞ. ve Ayef İnşaatın ortaklaşa hayata geçirdiği toplamda 350 konutluk dev projenin temeli dualarla Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, proje müdürleri ve vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

Kentsel dönüşümde İstanbul için özel birim kurulacak: Rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacak! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, megakenttekim riskli binaları işaret ederek, "İstanbul için özel bir birim kuracağız" dedi ve  İstanbul'daki rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacağını söyledi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Kütahya Merkez’e TOKİ’den 350 konut!

TOKİ Kütahya Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Merkez sosyal konut projesi...

TOKİ Aydın Efeler’de 350 konut yapacak! 2+1’ler 608 bin TL!

TOKİ Aydın Efeler 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Efeler’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Efeler’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Efeler sosyal konut projesi...

350 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Konut alacak vatandaşlar bankaların güncel konut kredisi faizlerini merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranları her bankada değişiyor. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu? 350 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar oldu?

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

İsrail Batı Şeria'da yasa dışı 350 konut inşa ediyor!

İsrail, işgal altındaki Batı Şeria'da yasa dışı olarak 350 konutun inşaatını gerçekleştiriyor.

Değerli Konut Vergisinde hedef 350 milyon TL!

Değerli Konut Vergisi kapsamında Türkiye’de bulunan mesken (konut) nitelikli taşınmazlardan bina vergi değeri 2021 yılı için 5 milyon 227 bin TL’yi aşanlar giriyor. Değerli konut vergisi için 2021 yılı bütçe gelirinde 350 milyon TL'lik hedef belirlendi.

Değerli Konut Vergisi’nden 350 milyon lira gelir bekleniyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 2021 yılı bütçe teklifi sunuldu. 2021 yılı bütçe teklifine göre, Değerli Konut Vergisi’nden 350 milyon lira gelir bekleniyor.

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi!

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi ve TOKİ Afyon Merkez kura sonuçları isim listesi...

Emlak Konut GYO'dan 11 günde 5.2 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı 2 yıl ödemesiz Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına yoğun ilgi var. 11 günde 5.2 milyar TL değerinde 4 bin 350 konut satıldı. Dairelerin çoğu tükenince 3 proje daha kampanyaya dahil edildi.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 350 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Onikişubat projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

akyazı 350 konut inşaatı Haberi

akyazı 350 konut inşaatı

Akyazı’nın en önemli toplu konut projelerinden olan Akyazı Yıldız Konutları temel atma töreni, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, proje müdürleri ve vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşan Yıldız Konutları Genel Koordinatörü Fethi Atay, “Ülkemizin ve özellikle bölgemizin birinci derece deprem kuşağında olmasından dolayı görevimizin çok hassas olduğu bilincindeyiz. Firma olarak bütün projelerimizi deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlamak için gerekli hassasiyeti gösterdik. Amacımız deprem bölgesi olan ilçemizde dayanıklı, sağlıklı, kullanışlı binalar tesis etmektir. İnşaatımız projesindeki uygun olan değerlere göre yapılacaktır. İşin denetimini, yüklenici firma mimar ve mühendislerinin yanı sıra serbest yapı denetim firması mimar ve mühendislerinin de titizlikle denetlenmesi sağlanacaktır. Hedefimiz 126 konuttan oluşan birinci kısım inşaatımızı 15 Ayda yani 2016 yılı Aralık ayında bitirmektir. Projemizin Akyazı’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”...