01 / 05 / 2024

Akyazı Arena adı

Akyazı Arena adı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Arena Mimarlık 'ın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Arena Mimarlık'ın konkordato kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005'ten beri Ankara'da faaliyet gösteren Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Arena Mimarlık konkordato talep etti!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Arena Mimarlık'ın konkordato davası Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Akyazı Arena 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Türkiye'nin merakla beklediği yeni stadı Akyazı Arena'nın açılışının 18 Aralık pazar günü yapılacağını duyurdu.

Akyazı Stadı bordo-mavilileri darboğazdan kurtaracak!

Akyazı Stadı, Trabzonspor'un kasasına getireceği 350 milyon TL'lik kazançla bordo-mavililer adına içinde bulunulan darboğazdan kurtulmanın en önemli faktörü olacak.

Trabzon Şehir Hastanesi Akyazı'ya yapılmalı!

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, Akyazı’da yapılması planlanan Şehir hastanesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Ankara'ya Sincan Arena müjdesi!

Sincan'a yakışacak modern bir spor kompleksi için kollar sıvandı Fatih'e canlılık kazandıracak projenin adı 'Sincan Arena' olacak. Gazi Osman Paşa durağının hemen yanına yapılacak spor salonu 2 bin 500 kişi kapasiteli olacak.

Akhisar Arena'ya isim önerisi!

Akhisar'da yapımı yarım kaldıktan sonra belediye meclisi kararıyla inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni stadın adının, "Zeytin Arena" olması önerisi geldi.

Trabzon Akyazı Stadı önümüzdeki sezon açılacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Vodafone Arena’nın ardından Trabzonluların da sabırsızlandığını söylüyor. Akyazı Stadı’nın önümüzdeki sezona açılması hedefleniyor

Akyazı Arena adı Haberi

Akyazı Arena adı


Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.


Akyazı Stadı'nın adı resmen açıklandı

18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan Akyazı'da artık geri sayılma geçildi. Bordo mavililerin ikinci yarıdan itibaren maçlarına ev sahipliği yapacak stadyumla ilgili en çok merak edilen konu isminin ne olacağıydı.

Konuyla ilgili Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu tartışmalara son noktayı koydu. Radyospor'a konuşan Bülbüloğlu, "Stadyumumuzun ismi Şenol Güneş Stadı olacak" dedi.

Önder Bülbüloğlu'nun açıklamaları şöyle;


"Akyazı Arena çok güzel bir stadyum oldu. Etrafındaki alanları geliştireceğiz ve çeşitli projelerle sunacağız. İkinci devreden itibaren iç saha maçlarımızı Akyazı'da oynayacağız. Stadyumumuzun ismi Şenol Güneş Stadı olacak. Anlaşacağımız sponsor firmanın ismi de olacak ama Şenol Güneş ismi mutlaka olacak. Bu kararı...