19 / 05 / 2024

Akyazı bıçkı deresi

Akyazı bıçkı deresi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Akyazı İlçesinde Bulunan bıçkı deresinin suyunun Emsey Termal San. Tic. A.Ş şirketine kiralandığı ile ilgili haberle açıklama yaptı. Peki Akyazı bıçkı deresinin suyu Emsey Termal'e mi kiralandı?

Binalarda kolon demirlerinin bükülmesi riskli mi, değil mi? 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra binaların depreme dayanıklıkları ve inşalarında yapılan hatalar sık sık gündeme gelmeye başladı. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bir inşaatta kolon demirlerinin büküldüğünü belirtti. Peki bu riskli mi?

Ev sahipleri ve kiracılar için emsal karar: Bunu yapan resmen yandı!

Kiracısının huzurunu kaçıran ev sahibine emsal ceza geldi. B.K. adlı kadın kiracısını evden tahliye etmek isteyen ev sahibi Ö.Y., bir ay boyunca zile basıp, mesaj atıp, arayarak baskı yaptı. Mahkeme hapis cezası verdi. 

İstanbul'da kiralar 20 bin lirayı geçti!

Fahiş kiralar vatandaşın belini büküyor. Ev sahiplerinin fahiş kira zammı enflasyonu derinleştiriyor. İstanbul’da ortalama 20 bin TL’den başlayan kiralar, bazı bölge ve dairelerde 200 bin TL’yi görüyor.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Bayramda otobüs firmalarının boynu bükük kaldı! Terminaller boş kaldı!

Otobüs firmalarının umduğu bu bayram olmadı. Otobüs terminalleri bu bayram boş kaldı. İşte detaylar!

Merakla bekleniyordu ve sonunda o gün geldi! Şartları taşıyorsanız hesabınıza 4.337 TL yatacak

Yaşanan ekonomik zorluklar ve vatandaşın bükülen beli için devlet destekleri hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de evde bakım parası için insanlar  araştırma yapıyor. Başvuru şartları ve ne kadar alınacağını öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atın.  İşte detaylar...

Elektrik faturası yüksek gelenler hemen buraya bir baksın! Faturanız birden düşecek!

Yeni senede yapılan zamlardan sonra yüksek gelen elektrik faturaları vatandaşın belini büküyor. Elektrik faturalarında tasarruf etme taktikleri arayan vatandaşlar da farklı yöntemler deniyor. Bu yöntemleri uygulayan yüksek faturalardan kurtuluyor. İşte elektrik faturası düşürmenin herkesten saklanan

Philips Airfryer fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

İster misafirlerinize ister çocuklarınıza pratik bir şeyler hazırlamak isterseniz Philips Airfryer sizin büük yardımcınız olacak. Peki Philips Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vatandaş et ve süt ürünlerine hasret kaldı! Yeni zamlar kapıda!

Yüksek enflasyon ortamında geçim derdi vatandaşın belini büküyor. Et ve süt ürünlerine gelen sürekli zamlar yüzünden dargelirli vatandaşlar artık et ve süt ürünlerini gramla alır oldu. Üreticiler ise maliyet artışları ve arzdaki problemler nedeniyle yeni zamların kapıda olduğunu belirtiyor.

Enflasyona yenilmeyin enflasyon desteği alın! Anında 2.510 TL ödemeye kavuşun! İşte detaylar!

Enflasyon artışı vatandaşın belini büküyor. İhtiyaç sahibi pek çok kişiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğalgaz desteği veriliyor. İşte doğalgaz desteğine dair detaylar!

Simit fiyatlarına bir zam daha! 

Yüksek enflasyon, hayat pahalılığı vatandaşın belini büküyor. Artan maliyetler nedeniyle simit fiyatlarına yeni zam geleceği ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Renault'dan kaçırılmaz fırsat! Yarı fiyatına kadar düşüyor: 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sıfır araçlardaki fiyat artışı tüketicilerin belini büküyor. Uygun fiyat ve modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Renault, müşterilerine özel sunduğu yeni kampanyasıyla gündeme geldi. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Yağ, şeker, undan sonra yumurtaya da dev zam! 

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları vatandaşların belini büküyor. Son olarak ekim ayı itibariyle yumurtanın tanesi 2 lira 53 kuruşa çıkarken 30'lu kolinin fiyatı ise 100 liraya yükseldi. Organik yumurtanın tanesi ise 5 liraya çıktı.

Akyazı bıçkı deresi Haberi

Akyazı bıçkı deresi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Akyazı İlçesinde Bulunan bıçkı deresinin suyunun Emsey Termal San. Tic. A.Ş şirketine kiralandığı ile ilgili haberle açıklama yaptı.


Açıklama:

Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sakarya,  Akyazı İlçesinde Bulunan bıçkı deresinin suyunun Emsey Termal San. Tic. A.Ş şirketine kiralandığı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.


Sakarya Valiliği İl Özel İdaresinden Emsey Termal San. Tic. A.Ş. firmasına 2013 yılında işletme ruhsatı verilmiştir.


Emsey Termal San. Tic. A.Ş firması Sakarya İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüzden belirtilen sahada doğal mineralli su varlığı tespit edildiğini belirterek görüş talep etmişlerdir.


Bu kapsamda Sakarya İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüzden firmaya 05.05.2015 tarih ve 2574 sayılı yazı ile ÇED Yönetmeliği ve Kıyı Kanunu kapsamında görüş verilmiştir.


Bakanlığımızda Su kiralanması ile ilgili herhangi bir işlem...