07 / 07 / 2024

akyazı ihalesinde kimler

akyazı ihalesinde kimler

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, TOKİ ile imzaladığı protokol kapsamında Akyazı Spor Kompleksi'nin ön yeterlilik ihalesi yapıldı. 40 bin seyirci kapasiteli stadyumun da yer aldığı kompleksin inşasına sektörün önde gelen 16 firması talip oldu

İnşaatlarda risk analizini kimler yapabilir?

Remi Gazetede yayınlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununda yer alan hükümlere göre, tüm işyerlerinde risk analizinin yapılması zorunlu tutuluyor. Peki, inşaatlarda risk analizini kimler yapabilir?

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy – Akyazı ihalesi ne zaman?

Türkiye’nin mega projelerinden Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kurtköy – Akyazı kesimi inşaatının ihalesinin ne zaman yapılacağını, Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy – Akyazı kesiminin planlanan bitiş tarihini Emlakkulisi.com açıklıyor…

Akyazı Stadyumu inşaatında bir işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Stadyumu inşaatında vinçle taşınan demir kitlesi, bağlayıcı çelik halat kopunca düştü. Demirlerin altına kalan inşaat işçisi 33 yaşındaki Celal Kıyı öldü.

2b arazilere kimler başvurabilir?

2b arazilerin satışı belirlenen rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. 2b arazilerin satış işlemi için il müdürlüklerine ya da deftarlıklara başvuru yapılması gerekiyor. Peki, 2b arazilere kimler başvurabilir?

Kentsel dönüşümden kimler yararlanabilir?

Kentsel dönüşüm, bir kentte var olan yapı bozukluklarının giderilmesi ve daha refah ve daha güvenli bir yaşam alanının oluşabilmesi amaçlanıyor. Peki, kentsel dönüşümden kimler yararlanabilir?

Vergi mahkemesine kimler dava açabilir?

Vergi mükellefleriyle maliye arasında mali konularda çıkan uyuşmazlıkları halletmekle görevli mahkeme olan vergi mahkemesine kimler dava açabilir? İşte vergi mahkemesinde dava açmaya yetkili olanlar...

Bina Enerji kimlik belgesini kimler alabilir?

Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketlerinden alınan binanın enerji tüketimi ve karbon salınım sınıflandırmasını gösteren belgeye bina enerji kimlik belgesi deniyor. Peki, bina enerji kimlik belgesini kimler alabilir?

Akyazı Stadı 2015'te tamamlanacak!

Trabzonsporlu taraftarların sabırsızlıkla tamamlanmasını beklediği Akyazı Stadı hızla yükseliyor. Mayıs 2015'e kadar bitirilmesi planlanan 42 bin 461 kapasiteli stadın protokol tribünü inşaatı tamamlan çalışmaları devam ediyor.

TOKİ tapu harcından kimler muaf?

492 sayılı Harçlar Kanununun 59 uncu maddesinin (I) bendi uyarınca bazı TOKİ hak sahibi kişilerden tapu harcı alınmaması gerekiyor. Peki, toki tapu harçları muafiyet kapsamında kimler var? TOKİ tapu harcından kimler muaf?

Akyazı Stadı Ağustos 2015'te tamamlanacak!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ibrahim Kul ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte inşaatı devam eden Akyazı Stadyumu'nu gezerek incelemelerde bulundu...

Akyazı Stadı 2015-2016 sezonunda açılacak!

Vali Öz'ün beraberindeki AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul ile yapımı devam eden Akyazı Stadyumunda incelemelerde bulundu...

Sakarya Akyazı'ya sentetik saha inşa edilecek!

Amatör sporun gelişmesi adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışıldığını ve bu birlikteliğin devam edeceğini belirten Başkan Toçoğlu, Akyazı’ya inşa edilecek sentetik sahanın çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Emlak Konut Etimesgut ihalesinde ikinci oturum yarın!

Emlak Konut GYO Etimesgut'taki konut alanının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinde ikinci oturum yarın gerçekleştirilecek. Emlak Konut'un Etimesgut arsası ihalesinde ilk oturum, 3 Haziran'da yapılmıştı. İşte yarınki ihalenin detayları...

akyazı ihalesinde kimler Haberi

akyazı ihalesinde kimler


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile imzaladığı protokolle Trabzon'da inşa edilecek Akyazı Spor Kompleksi'nin ön yeterlilik ihalesi yapıldı. 

     İhale, TOKİ'nin Bilkent'teki merkezinde gerçekleştirildi. 40 bin seyirci kapasiteli stadyumun da yer aldığı kompleksin inşası için 16 firma dosya verdi. 

     Firmalar ''ön yeterlilik şartnamesine'' göre puanlamaya tabi tutulacak. Listeye giren firmalar, ihalenin teklif alma oturumuna davet edilecek. 

     

     -40 bin seyirci kapasiteli stadyum- 

     

     TOKİ'nin Trabzon'a inşa edeceği kompleks, Avrupa'nın en modern spor kompleksleri arasında gösteriliyor. 

     Proje, Karadeniz'in 800 bin metrekarelik dolgu sahasında hayata geçirilecek. 

     Projede, 40 bin kişilik stadyumun yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, kamp eğitim merkezi binası, açık spor tesisleri, 2 doğal...