30 / 07 / 2024

akyazı ikinci teklif

akyazı ikinci teklif

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, TOKİ ile imzaladığı protokol kapsamında Akyazı Spor Kompleksi'nin ön yeterlilik ihalesi yapıldı. 40 bin seyirci kapasiteli stadyumun da yer aldığı kompleksin inşasına sektörün önde gelen 16 firması talip oldu

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu ise 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Arsa için 3.7 milyar TL'lik teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için en yüksek teklif hangi firmadan verildi? 

Esenyurt konut mağdurları için sunulan teklif reddedildi!

Binlerce konut mağdurunun bulunduğu İstanbul Esenyurt’ta vatandaşların sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla Esenyurt Belediyesi Meclisi’ne getirilen teklif, Cumhur İttifakı’nın oylarıyla ikinci kez kabul edilmedi.

Akmerkez GYO ikinci taksit temettü ödeme tarihini belirliyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulunun 2017 yılına ait olağan Genel Kurul toplantısında belirlenen ikinci taksit temettü ödeme tarihinin yeniden belirlenmesine ilişkin teklif hakkında açıklama yaptı...

Şişecam İtalya'da ikinci tesisi alıyor!

İnorganik büyüme fırsatlarını değerlendirmeye devam eden Şişecam İtalya'da ikinci tesisi almak için teklif verdi..

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe arsasına 324 milyon TL teklif!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. 20 bin 776,34 metrekarelik ticaret imarlı arsaya en yüksek teklif Torkam İnşaat ile Nar İnşaat'tan 324 milyon TL olarak geldi.

Rize-Artvin Havalimanı ihalesine 11 firmadan teklif geldi!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci deniz üzerine yapılacak havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı için düzenlenen ihalede 11 firma teklif sundu.

Akyazı Stat ihalesini Özyazıcı İnşaat aldı!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı ihalesi dün gerçekleşti. İhaleyi 11 Milyon 124 bin 034 TL teklif veren Özyazıcı İnşaat aldı.

3. köprü bağlantı yolları ihalesine 8 firmadan teklif geldi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi (bağlantı yolları dahil) işinin Yap-İşlet-Devret modeliyle ihalesinde 8 firma teklif sundu.İhale sonucu bakan onayıyla kesinleşecek.

Emlak Konut Hoşdere 5. Etap ihalesine en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinin ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi. En yüksek teklif 62 milyon TL olarak Baş Yapı'dan geldi.

Trabzon Akyazı Stadı'nda son durum ne?

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Akyazı spor ve Kültür Kompleksi’nin ligin ikinci yarısına yetiştirmesinin imkansız olduğunu belirterek 2016-17 sezonuna yetişme olasılığını da çok inandırıcı bulmadıklarını söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı'na bilim adamlarından uyarı!

Trabzonspor'un ikinci yarıda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Stadyumu için bilim adamlarından şok bir uyarı geldi. Mustafa Yaylalı, yaklaşık 5 yıl önce, proje henüz inşaat aşamasına gelmeden yaptıkları uyarıyı kimsenin dikkate almadığını belirtti.

akyazı ikinci teklif Haberi

akyazı ikinci teklif


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile imzaladığı protokolle Trabzon'da inşa edilecek Akyazı Spor Kompleksi'nin ön yeterlilik ihalesi yapıldı. 

     İhale, TOKİ'nin Bilkent'teki merkezinde gerçekleştirildi. 40 bin seyirci kapasiteli stadyumun da yer aldığı kompleksin inşası için 16 firma dosya verdi. 

     Firmalar ''ön yeterlilik şartnamesine'' göre puanlamaya tabi tutulacak. Listeye giren firmalar, ihalenin teklif alma oturumuna davet edilecek. 

     

     -40 bin seyirci kapasiteli stadyum- 

     

     TOKİ'nin Trabzon'a inşa edeceği kompleks, Avrupa'nın en modern spor kompleksleri arasında gösteriliyor. 

     Proje, Karadeniz'in 800 bin metrekarelik dolgu sahasında hayata geçirilecek. 

     Projede, 40 bin kişilik stadyumun yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, kamp eğitim merkezi binası, açık spor tesisleri, 2 doğal...