17 / 05 / 2024

akyazı kafeterya

akyazı kafeterya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sakarya Akyazı'ya yeni kafeterya!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı'na bilim adamlarından uyarı geldi!

Trabzonspor'un ikinci yarıda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Stadyumu için bilim adamlarından şok bir uyarı geldi. Mustafa Yaylalı, yaklaşık 5 yıl önce, proje henüz inşaat aşamasına gelmeden yaptıkları uyarıyı kimsenin dikkate almadığını belirtti.

Trabzon İnşaat Mühendisleri'nden Akyazı Projesi’ne farklı bakış!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı, Akyazı Projesi dolgu alanı ile Sahil Yolu arasında geniş bir su yolu oluşturulması gerektiğini belirtti.

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu 60 günde bitecek!

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu inşaatının 60 iş günü içerisinde tamamlanacağı bildirildi. Okul müdürü Serkan Yaşar, 60 günde yapılacak okul inşaatının en kısa sürede bitirilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatından son görüntüler!

Trabzonspor'un yeni evi Akyazı Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 41 bin 461 kişilik stadyumun çatı sisteminin Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacağı belirtiliyor.

Akyazı İmam Hatip Ortaokulu 2016'da açılacak!

Akyazı İmam Hatip Ortaokulu inşaatında inceleyen Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, “Okulun 2016-2017 eğitim-öğretime yılına kazandırılması için çalışmaların hızlandırılması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

Akyazı, Türkiye'nin en önemli statlarından olacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

Akyazı Stadı ikinci yarıya yetişecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu.

Akyazı Spor Kompleksi ligin ikinci yarısına yetişecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon’da yapımı süren Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nin, Türkiye'nin gözbebeği olacak bir tesis olacağını belirterek, stadyumu ligin ikinci yarısına yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

TOKİ'den Akyazı Stadı müjdesi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, "Burada çok özel bir mühendislik uygulanacak" dedi.

Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, örnek bir mühendislik çalışmasıyla Trabzon’da inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi’nin Süper Lig’de sezon bitmeden tamamlanacağını açıkladı.

TOKİ Başkanı Akyazı Stadı'nı inceledi!

Turan: "Burası Türkiye'nin gözbebeği olacak bir tesis "Hedefimiz, 2. yarıya stadı yetiştirmek" TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

TOKİ Başkanı: Akyazı Spor Kompleksi Türkiye'nin göz bebeği

Trabzon'un Akyazı mevkisinde yapılan statta incelemelerde bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

akyazı kafeterya Haberi

akyazı kafeterya


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı’da hayata geçirilecek yeni bir çalışmada daha ihaleye çıkacaklarını açıkladı. Oktar, “Akyazı Ömercikler Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinin kesiştiği noktada yer alan Cevat Ayhan Camii’nin bulunduğu alana kazandıracağımız modern bir kafeterya ve bölgede gerçekleştireceğimiz çevre düzenleme çalışmaları için 28 Nisan Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.


375 metrekarelik alan

Ali Oktar, “Akyazı Konuralp mahallesinde bulunan Cevat Ayhan Camii’nin bulunduğu bölgede yeni bir kafeterya çalışması gerçekleştireceğiz. Ayrıca çevre düzenleme çalışmalarımız da projemizin içerisinde yer alıyor. İnşallah 28 Nisan Cuma günü ihaleye çıkacağız. 375 metrekarelik alanda inşa edeceğimiz projeyle hem bölgede oturan vatandaşlarımız için hem de Akyazılılar hoşça vakitler geçirebilecek. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir...