25 / 07 / 2024

Akyazı Kuzuluk mahallesi

Akyazı Kuzuluk mahallesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Kuzuluk mahallesinde içmesuyu hattı inşa çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Ordu Akyazı sahilindeki imar revizyonu mahkemece iptal edildi!

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Akyazı Mahallesi’nde sahil şeridine otel yapılması amacıyla gerçekleştirilen imar revizyonu için ‘kamu yararı yok’ kararını verdi. Karar, Ordululara umut  oldu...

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Akyazı'da 3.7 milyon TL'ye satılık bahçe!

Sakarya İli Akyazı Malmüdürlüğü, Salihiye Mahallesi'ndeki bahçesini ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..

Akyazı'da 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Sakarya İl, Akyazı İlçesi Küçücek Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Akyazı'da turistik bölgede yol sorunları çözülüyor!

Akyazı'da özellikle turistik bölge olan Kuzuluk Mahallesi ve Pazarköy mahalle yolunun çukurları sorun dolmaya devam ederken Akyazı Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı.

Akyazı Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Altındere Mahallesi genelinde bozuk durumda olan mera ve tarla yollarını asfaltlıyor.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Kuzuluk ve Pazarköy'de çalışmalar hızlandı!

İlçe genelinde farklı ekipler halinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzuluk fabrikalar yolu üzerinde ve Pazarköy mahallesi üzerinde çalışmalarını hızlandırdı.

Sakarya Kuzuluk'un altyapısına 20 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk’ta devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Akyazı’ya 10 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi’nde içmesuyu hattı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Akyazı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyazı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhsin Dağlar, Turan Dağlar, Muhammed Dağlar, Enver Dağlar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Kuzuluk modern altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Kanalizasyon hattı inşa çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı.

Akyazı Kuzuluk mahallesi Haberi

Akyazı Kuzuluk mahallesi

Akyazı’da altyapı yatırımlarının devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallemizde 53 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa ediyoruz. Proje tamamlanmak üzere. Şimdi de bölgenin içmesuyunu garanti altına alacağımız yeni projemizde çalışmaları başlattık. Ekiplerimiz çeşitli bölgelerde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Projemizin tamamlanması ile Akyazı Kuzuluk mahallesinde içmesuyu konusunda bir sorun yaşanmayacak” ifadelerini kullandı.

Proje ile ilgili bilgiler veren Toçoğlu, “Proje kapsamında Akyazı’ya 10 milyonluk yatırımla 79 kilometrelik içmesuyu hattı ve 500 metreküplük içmesuyu deposu inşa edeceğiz. Projemiz Akyazı’nın gelecek nüfus projeksiyonuna göre hazırlandı. Bölgede inşa ettiğimiz içmesuyu hattımız yapımı devam eden Ballıkaya Barajı ile entegre olacak. Yaklaşık 10 Milyonluk yatırımla Akyazı’nın içmesuyunu garanti altına almış olacağız. Akyazılı hemşerilerimizin çeşmelerinden uzun yıllar daha kaliteli ve temiz su akacak” diye konuştu.



Hürriyet




Bu haber Yeni...