24 / 07 / 2024

akyazı Madanoğlu Ortaokulu

akyazı Madanoğlu Ortaokulu

Okulun müdür yardımcısı Hüseyin Çakmak, AA muhabirine, şimdiye kadar 20 bin lira harcadıklarını belirterek, masrafların en aza indirilmesi ve çocukların temiz ortamda eğitim görmeleri için tadilat işlerinde kendilerinin çalıştığını söyledi.

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Ankara'daki Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu yıkılacak mı?

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Emek'te bulunan Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu'nun yıkılacağı iddialarını ve öğrencilerin durumunu meclis gündemine taşıdı..

Sakarya Akyazı yeni yatırımlarla değerlendi!

Akyazılı muhtarlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi açıldı!

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi hizmete açıldı. Açılışa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da katıldı.

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi bugün açılıyor!

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nin bugün açılacağını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, saat 12.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Sakarya Akyazı itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da İtfaiye Teşkilatına kazandırılacak projede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Temel Atma Törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Törende Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun ve diğer 12 merkezin temsili olarak temeli atıldı.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

Sakarya Akyazı Spor Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da inşa edilen spor tesisi projesi tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği tesisin Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı programda resmi açılışı yapılacak.

akyazı Madanoğlu Ortaokulu Haberi

akyazı Madanoğlu Ortaokulu


Akyazı ilçesindeki Madanoğlu Ortaokulunda görevli öğretmenler, okul binasını yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlamak için tadilat yapıyor.


Okulların açılmasına kısa süre kala çalışmalarını hızlandıran fedakar öğretmenler, imece usulüyle kırık fayansları değiştiriyor, badana ve çeşitli onarımlar gerçekleştiriyor.


Okulun müdür yardımcısı Hüseyin Çakmak, AA muhabirine, şimdiye kadar 20 bin lira harcadıklarını belirterek, masrafların en aza indirilmesi ve çocukların temiz ortamda eğitim görmeleri için tadilat işlerinde kendilerinin çalıştığını söyledi.


Okulun iç ve dış görünümünü, lavabo ve fayansları değiştirdiklerini kaydeden Çakmak, "Veli ve hayırsever iş adamlarımızdan masraflara ortak olmalarını istiyoruz" ifadesini...