02 / 05 / 2024

akyazı ömercikler mahallesi kentsel dönüşüm

akyazı ömercikler mahallesi kentsel dönüşüm

Sakarya Akyazı'ya bağlı Ömercikler Mahallesi ve Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi kapsamında Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Ordu Akyazı sahilindeki imar revizyonu mahkemece iptal edildi!

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Akyazı Mahallesi’nde sahil şeridine otel yapılması amacıyla gerçekleştirilen imar revizyonu için ‘kamu yararı yok’ kararını verdi. Karar, Ordululara umut  oldu...

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Akyazı'da 3.7 milyon TL'ye satılık bahçe!

Sakarya İli Akyazı Malmüdürlüğü, Salihiye Mahallesi'ndeki bahçesini ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..

Akyazı'da 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Sakarya İl, Akyazı İlçesi Küçücek Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Akyazı'da turistik bölgede yol sorunları çözülüyor!

Akyazı'da özellikle turistik bölge olan Kuzuluk Mahallesi ve Pazarköy mahalle yolunun çukurları sorun dolmaya devam ederken Akyazı Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı.

Akyazı Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Altındere Mahallesi genelinde bozuk durumda olan mera ve tarla yollarını asfaltlıyor.

Sakarya Akyazı’ya 10 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi’nde içmesuyu hattı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Akyazı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyazı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhsin Dağlar, Turan Dağlar, Muhammed Dağlar, Enver Dağlar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Akyazı Spor Tesisi’nin temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu tarafından Akyazı’ya müjdesi verilen spor tesisinin temeli 7 Ekim Çarşamba günü atılıyor. Tesis Akyazı Ömercikler Mahallesi’ndeki 22 dönümlük alanda yapılacak.

Ordu Akyazı Mahallesi restoran projesi 2012'de başladı!

Akyazı Mahallesi kıyı düzenlemesinde yapımı devam eden restoranla ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkililer bir açıklama yaparak, projenin 2012 yılında başladığını ve yasal altlıklarının tamamlanmasının ardından yapım sürecine geçildiğini belirttiler.

Kuzuluk'a 52 kilometrelik kanalizasyon yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Akyazı ile Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi için acele kamulaştırma!

Sakarya Akyazı'ya bağlı Ömercikler Mahallesi ve Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi kapsamında Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

akyazı ömercikler mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

akyazı ömercikler mahallesi kentsel dönüşüm


Akyazı Belediye Başkanlığı'nın Sakarya Akyazı'da yer alan bazı alanlar ve Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi kapsamında aldığı acele kamulaştırma, Bakanlar Kurulu kararı ile bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.



İşte karar;



BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6650

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde yer alan ve ekli listede bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların, Karacasu Kanalı Islahı ve Çevre Düzenlemesi Projesi kapsamında Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması; İçişleri Bakanlığının 14/7/2014 tarihli ve 14843 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 21/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.

                                                               ...