06 / 05 / 2024

Akyazı Sentetik Sahanın temeli atıldı mı

Akyazı Sentetik Sahanın temeli atıldı mı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçeye kazandırılan hizmetler ile yeni bir Akyazı’nın doğduğunu aktardı. Toçoğlu, “Yeni projeler geliştirdik. Akyazı Sentetik Saha’nın temelini kısa süre içerisinde atacağız" dedi

Adıyaman için kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Adıyaman merkezde yer alan bir sahanın kamulaştırılması için karar verildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı bugün açılıyor!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

TPAO için İstanbul ve Batman'da iki sahaya kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul ile Batman'daki iki sahanın kamulaştırılmasına karar verdi...

Akyazı için çılgın imar projesi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla Akyazı’ya Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, hayalinde yer alan Akyazı’yı anlattı. Soykan, Akyazı için planladığı çılgın projesini açıkladı.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Pendik Belediyesi'nden yeni halı saha!

Spor yatırımlarına devam eden Pendik Belediyesi Nuh Kuşçulu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antrenman Sahası'nın inşaatını tamamlıyor. Sahanın Nisan ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi bugün açılıyor!

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nin bugün açılacağını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, saat 12.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Karşıyaka Efsaneleri Futbol Sahası Mayıs'ta açılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde Karşıyaka Efsaneleri Futbol Sahası'nı yaptırdı. Sahanın mayıs ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Bilecik Bayırköy'e yeni futbol sahası!

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında sona yaklaşılıyor. Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet KAsapoğlu’nu ziyaret ederek sahanın tamamlanma sözleşmesini imzaladı.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Sentetik Sahanın temeli atıldı mı Haberi

Akyazı Sentetik Sahanın temeli atıldı mı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazılı muhtarlar ile düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Büyükşehir ve SASKİ bürokratları da hazır bulundu. Başkan Toçoğlu görüşmede yaptığı değerlendirmelerde, ilçeye kazandırılan yeni hizmetler ile Akyazı’nın yeniden doğduğunun altını çizdi.


Altyapıda Sorunsuz Akyazı

İlçeye kazandırılan altyapı yatırımlarına değinen Başkan Toçoğlu, “Altyapı, içmesuyu ve yol konusu daima önceliklerimiz arasında. İlçelerimizden bizlere ulaşan talepleri bir bir yerine getiriyoruz. Şehrin tamamında 2016 yılı yazında yol sorunu diye bir şeyden söz etmeyeceğiz. Bunun altını çiziyorum. Ayrıca yine Akyazı için 79 kilometrelik içmesuyu hattı ve bin 500 metreküplük su deposu inşa...