02 / 05 / 2024

Akyazı Spor Kompleksinin inşaat süreci

Akyazı Spor Kompleksinin inşaat süreci

Trabzonspor'un yeni sezonda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Spor Kompleksi'nin inşaat süreciyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda kompleksin inşaat süreci tartışıldı. Toplantı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün koordinasyonunda gerçekleşti.

Antalya'da 190 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi Antalya'da içinde lojman ve spor kompleksinin yer aldığı gayrimenkulü 189 milyon 968 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana inşa edilen spor kompleksinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Çotanak Stadı'nın koltukları takılıyor!

22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın koltukları takılıyor. İnşaatına 2016 yılında başlanan spor kompleksinin çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Bolu Gerede Spor Kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın öncülüğünde inşa edilen Gerede'deki spor kompleksinin 2019-2020 futbol sezonunda açılması planlanıyor.

Ahmet Yesevi Spor Kompleksi'ni Pendik Belediyesi tamamlayacak!

Pendik Belediyesi, daha önceki senelerde bağışçı tarafından inşaatına başlanılan fakat yarıda kalan Ahmet Yesevi Spor Kompleksinin tamamlanması için sürdürdüğü girişimlerde sona yaklaştı

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Pendik'in 20. spor kompleksinin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği 20. spor kompleksinin temelini attı

Pendik Belediyesi'nden Kaynarca Mahallesi'ne spor kompleksi!

Pendik Belediye Başkanlığı, Kaynarca Mahallesi'nde açık ihale usulü ile spor kompleksi yaptıracak. Spor Kompleksinin ihalesi 13 Kasım'da...

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Düzce Şıralık'a spor kompleksi inşa ediliyor!

Düzce Belediyesi tarafından Şıralık’ta hayata geçirilen spor kompleksinin büyük bir kısmı tamamlandı.

Arhavi Spor Kompleksi şekilleniyor!

Artvin Arhavi'de hayata geçirilen spor kompleksinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Tokat Karşıyaka Spor Kompleksi açıldı!

Tokat Karşıyaka Mahallesi'nde 10 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen spor kompleksinin açılışı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleşti.

Çankaya'da spor kompleksinin inşaatına başlandı!

Ankara Çankaya Belediyesi, 4 Ayda 24 Eser sözünü yerine getiriyor. Çiğdem Mahallesi'nde inşaatına başlanan yeni yüzme havuzu ve spor kompleksinde çalışmalar hızlandı.

Akyazı Spor Kompleksinin inşaat süreci Haberi

Akyazı Spor Kompleksinin inşaat süreci

Trabzonspor Akyazı Müşavir Firma Toplantı Salonu’nda Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya Trabzonspor’u temsilen Akyazı Spor Kompleksi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk ve Proje Danışmanı Hamza Ertunga katıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, TOKİ İnşaat Daire Başkanı ve uzmanları, TİSKİ Genel Müdürü, Elektrik ve Doğalgaz firma temsilcileri, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı ve mühendisleri, müşavir firma yetkilileri ve Müteahhit Firma Sahibi Ahmet Sarıdağ da hazır bulundu.


Yapılan değerlendirmede, karayolu yol bağlantıları, elektrik hattı, doğalgaz bağlantısı, içme suyu ve atık su gibi konularda kurumların koordineli çalıştığı ve belirtilen sürelerde imalatların hazır olacağı bilgisi verildi. Diğer taraftan müteahhit firma ile öncelikli stadyum imalatları olmak üzere kompleksin inşaat süreci ve değerlendirmeleri...