29 / 04 / 2024

akyazı stadyum temeli

akyazı stadyum temeli

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon'daki Akyazı Projesi ile ilgili olarak, "Akyazı'da 40 bin kişilik stat, antrenman salon ve sahaları, 3 bin kişilik spor salonu var. Proje, Trabzonspor'un geleceği açısından çok önemli" dedi...

Trabzon’a yapılacak 40 bin kişilik stadın temelini Başbakan Erdoğan atacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında inşa edilecek Akyazı Spor Kompleksi’nin temeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü atılacak....

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Trabzon Akyazı Stadı en kısa sürede tamamlanacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan,Trabzonspor'un yeni stadyumu Akyazı'daki çalışmaları yerinde inceledi. Turan, "Trabzonspor'a güzel bir stadyum yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak" dedi.

Ankara Eryaman Stadyumu'nun temeli 5 Mayıs'ta atılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesince Eryaman'a yapılacak stadın temeli 5 Mayıs'ta atılacak. 62 bin 255 metrekare arazi üzerine kurulacak ve 37 bin 765 metrekare inşaat kullanım alanına sahip olacak stadyum, arazinin doğal eğimlerine uygun inşa edilecek.

Sakarya Kubbeli Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Sakarya Akyazı Yeni Camii semtinde 1954 yılında yapılan ve Kıble yönü yanlış olduğu için 61 yıldır yanlış kıbleye Namaz kılınan Kubbeli Yeni Cami temeli atıldı.

Sakarya Akyazı Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Sakarya Akyazı Yeni Camii semtinde 1954 yılında yapılan ve kıble yönü yanlış olduğu için 61 yıldır yanlış kıbleye namaz kılınan Kubbeli Yeni Cami temeli atıldı.

Sakarya Akyazı Yeni Cami inşaatının temeli atıldı!

Akyazı Belediyesi tarafından kısa bir süre önce kıble istikametinin yanlış olmasından dolayı yeniden yapılmak üzere yıkılan Akyazı Yeni Cami inşaatının temeli atıldı.

Akyazı Stadı'ndaki çalışmalar masaya yatırıldı!

Akyazı’da yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için koordinasyon toplantısı; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti

Akyazı'da sadece stadyum değil dev bir tesis inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Trabzon Akyazı'yla birlikte sadece stadyum değil büyük bir spor kompleksine sahip olacak" dedi.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, değerlendirmelerde bulunuldu.

Sakarya Akyazı Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Akyazılılara müjdesi verilen spor tesislerinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Akyazı Spor Tesisi’nin temeli bugün atılıyor!

Akyazı Spor Tesisi’nin bugün temelinin atılacağını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimiz için neyin sözünü verdiysek bir bir hayata geçiriyoruz. Akyazı Spor Tesisi şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Akyazı Spor Tesisi’nin temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu tarafından Akyazı’ya müjdesi verilen spor tesisinin temeli 7 Ekim Çarşamba günü atılıyor. Tesis Akyazı Ömercikler Mahallesi’ndeki 22 dönümlük alanda yapılacak.

akyazı stadyum temeli Haberi

akyazı stadyum temeli


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu yapacağı açılış ve temasları kapsamında kente gelen Kılıç, Erdoğan'ın Kahramanmaraş Caddesi'nde konakladığı otelin önünde vatandaşlarla sohbet etti.


Burada Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile de görüşen Kılıç, Akyazı Projesi'nde 24 Kasım Pazar günü temel atma töreninin yapılacağını anımsatarak, projenin Trabzonspor için önemli olduğuna işaret etti.


Trabzonspor'un geçmiş yıllardaki alt yapıyı oluşturması için Akyazı Projesi'nin dönüm noktası olduğunu vurgulayan Kılıç, "Akyazı'da 40 bin kişilik stat, antrenman salon ve sahaları, 3 bin kişilik spor salonu var. Akyazı Projesi demek, Trabzonspor'un geleceği açısından mali disiplinini kurtarması demek. Akyazı Projesi bittiği gün Trabzonspor, mali açıdan bir lig daha yukarı çıkacak. Orada şu ana kadar en zor olan kısım dolgu alanıydı ve çok şükür bitirildi. İnşallah hafta sonu temelini de...