06 / 05 / 2024

Akyazıda alt yapı çalışmaları sürüyor

Akyazıda alt yapı çalışmaları sürüyor

Akyazı Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilçede yaşanan sel felaketlerinin ardından ilçe genelindeki altyapı çalışmalarına büyük önem veriliyor.

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dönmez, Cemal Baba ve Seval Gür ortaklığında kuruldu. 

Dolar ya da altın geliri olan gayrimenkule yönelecek!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çulhalık, "Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası dolar ya da altından gelir sağlayan, yastık altı birikimi olan vatandaşı gayrimenkul pazarına yönlendirecek" dedi...

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Akyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Torbalı'da 3 yıl sürecek alt yapı çalışması başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970'lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. İZSU, düğmeye bastı: Torbalı’nın 60 mahallesinde 3 yıl sürecek bir alt yapı çalışması başlıyor. Asfaltlanan tüm yolları yeni baştan kazılacak.

Giresun'un en büyük sorunu alt yapı!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Alt yapı entegre sorunları var. Mesela derin deşarj sistemi uygulanıyor. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Atık bertaraf tesisimizin alt yapı çalışmaları var. Giresun’da kanalizasyonu ve yağmur içme suyu hattı olmayan bir tane ev bırakmayacağız.''dedi.

Şanlıurfa'nın alt yapı sorunları çözülüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi '' 2016 Şanlıurfa için yatırım ve kalkınma yılıdır. Şanlıurfa'da ve tüm ilçelerde alt yapı soruna 100 yıllık çözümler üreterek ilçelerin yaşam standartlarını yükselteceğiz .'' dedi.

Adıyaman’ın alt yapısı değişiyor!

Adıyaman’da olası altyapı problemlerini köklü olarak ortadan kaldırmak için milyon TL değerinde bir yatırım projesi hazırlayan Adıyaman Belediyesi ASKİM Müdürlüğü tarafından şehrin alt yapısı değiştiriliyor.

Türkiye'nin alt yapıda en hızlı geliştiği dönem!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ali Saydam bugünkü yazısında başta otomotiv ve inşaat olmak üzere çeşitli sektörlele gelişen Türkiye'yi değerlendirdi. Saydam, yazısında ülkenin alt yapılarını anlattı.

Denizli'de alt yapı çalışmaları incelendi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ın Karahisar ve Garipköy Mahallelerini ziyaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün alt yapı yatırımlarını inceledi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin alt yapısı tamamlanıyor!

Atatürk Devlet Hastanesi'nde sıra alt yapı eksiklikleri tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri hastane çevresinde yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları kapsamında ek şebeke çalışmalarına devam ediyor.

İzmir Gaziemir'de alt yapı çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İzmir'in Gaziemir ilçesi Beyazevler semtinde vatandaşlar, alt yapı çalışması tamamlanan yolların haftalardır asfaltlanmamasına tepki gösterdi. Haftalardır asfalt bekleyen yol, bu süreçte trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor. 

Akyazıda alt yapı çalışmaları sürüyor Haberi

Akyazıda alt yapı çalışmaları sürüyor

Akyazı Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları devam ediyor.


Geçtiğimiz yıl ilçede yaşanan sel felaketlerinin ardından ilçe genelindeki alt yapı çalışmalarına büyük önem vererek, olası su taşkını yaşanabilecek tüm yerlerin tek tek tespitlerini yapan Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü teknik ekipleri, tespiti yapılmış yerlerdeki teknik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Alt yapı çalışmaları kapsamında büz döşeme ve yağmur suyu kanalı döşemesi gibi çalışmalarına ilçe genelinde devam ediyor.


Alt yapı çalışmaları kapsamında ilçede bir çok heyelan yüzünden zarar gören mahallelerde gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayan Akyazı Belediyesi Topağaç Mahallesinde başlattığı alt yapı çalışmaları ile mahalle merkezine 600’lük 75 metre ve bin’lik 85 metre büz döşeyerek Topağaç Mahallesinin alt yapısını güçlendirdi. Teknik ekipler ayrıca Topağaç Mahallesinde giden yolda da bazı yerlerde oluşan...