14 / 05 / 2024

akyazıya köprü mü yapılıyor

akyazıya köprü mü yapılıyor

Akyazı Belediyesi Akyazı'ya iki yeni köprü kazandırıyor. TOKİ evleri arkasında bulunan alanda özellikle yayalara ve bu bölgeden okullarına gidecek olan öğrencilere büyük kolaylık sağlayacak olan köprünün ayak kısımları şimdiden tamamlandı.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Türk mühendislerden Uganda'ya köprü!

Türk mühendis liderliğindeki 9 uluslararası gönüllü mühendis, Uganda'da Bududa bölgesinin Bukalasi köyüne gitti. Mühendisler, köylülerle yaya köprüsü inşa etti.

Limak yeni köprü yapacak mı?

LİMAK Yatırım Başkanı Ebru Özdemir, 1 milyar Euro’luk kredilerinin daha olduğunu belirterek, "Bu yüzden ‘bir küçük köprü mü yapsak’ diye düşündük" dedi.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

Samsun Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını inceledi.

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Bingöl'de yıkılan köprünün yerine yenisi yapılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yıkılan eski Çapakçur Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız'' dedi.

Manisa Urganlı'ya yeni köprü inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu Urganlı'ya kazandırılacak olan yeni köprünün inşaat yapım çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

İstanbul'a 4. köprü mü geliyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında yeni havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde bahsetti. Tümer, ulaşım yatırımlarına ve ev fiyatlarına dikkat çekti.

Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Bafra 100 yıllık köprü sorununa neşter vuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçeye verdiği ikinci köprü müjdesi için uygun yer tespitine başladı. Başkan Yılmaz, hem Bafra hem de Çarşamba ovalarına kazandırılacak projelerin yerlerini havadan inceledi.

Bursa Yıldırım'a modern köprü!

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Modern mimariye sahip olan köprümüz engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak” dedi.

İzmir Buca'ya köy müzesi kuruluyor!

KÖYLERİN yüzyıllar öncesinden bugüne uzanan kültürel serüvenini gelecek nesillere taşımak için harekete geçen Buca Belediyesi, İzmir’in ilk “Köy Müzesi"ni Buca Kaynaklar’a kurmaya hazırlanıyor.

akyazıya köprü mü yapılıyor Haberi

akyazıya köprü mü yapılıyor


Akyazı genelinde çalışmalarını hızla sürdüren Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, teknik çalışmalar kapsamında Akyazı'ya iki yeni köprü kazandırıyor.

BÜYÜK KOLAYLIK

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından biri TOKİ evleri karşısında yapımı süren ve diğeri de Kazancı'da tamamlanmış vaziyette olan iki köprü Akyazı'ya kazandırılıyor. TOKİ evleri arkasında bulunan alanda özellikle yayalara ve bu bölgeden okullarına gidecek olan öğrencilere büyük kolaylık sağlayacak olan köprünün ayak kısımları şimdiden tamamlandı.


YOLU KISALTIYOR

Bundan yaklaşık 6 ay kadar evvel Akyazı'da oluşan sel felaketi nedeniyle tamamen yıkılan Kazancı Köprü'sü için çalışmalarını başlatan Akyazı Belediyesi kısa bir sürede mevcut köprü'nün harabelerini ortadan kaldırarak oldukça sağlam çelik konstrüksiyon bir yapı ile köprüyü yeniden inşa etti. Şu anda faal olarak yeniden kullanılmaya başlanan köprü Kazancı ve Erdoğdu Mahallesi'ni birbirine bağlayan, aynı...