02 / 05 / 2024

Akyol İnşaat İnci Kulesi teslim tarihi

Akyol İnşaat İnci Kulesi teslim tarihi

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Akyol İnşaat'ın projesi İnci Kulesi Yaşamkent'te daireler bu yıl mayıs ayının sonunda teslim edilecek...

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Akyol tarafından kuruldu.

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Yf Akyol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yf Akyol İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Kenan Akyol tarafından kuruldu.

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited  Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Esra Akyol tarafından kuruldu.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Akyol Restorasyon Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Restorasyon Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akyol tarafından kuruldu.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Akyol İnşaat İnci Kulesi teslim tarihi Haberi

Akyol İnşaat İnci Kulesi teslim tarihi


Akyol İnşaat tarafından hayata geçirilen İnci Kulesi projesi Ankara Yaşamkent'te yer alıyor. Yaşamkent İnci Kulesi projesi 22 katlı tek blok olarak inşa edildi.


İnci Kulesi Evleri Yaşamkent projesinde 42 adet daire ve 2 adet dubleks bulunuyor. İnci Kulesi Yaşamkent'te tüm daireler 4 oda 1 salon olarak planlandı.


Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. İnci Kulesi Evleri Yaşamkent projesi bu yıl mayıs ayının sonunda teslim ediliyor.


İnci Kulesi Evleri Yaşamkent projesinde daireler 231 metrekare, dubleksler 471 metrekare büyüklüğe sahip. 6 bin 600 metrekare alanda yükselen İnci Kulesi'nde otopark, fitness, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar yer alıyor.




Adres : Yaşamkent Mah. 3250. Cadde No:39 Çayyolu/Ankara


Tel : 0312 217 02 37

Web :