28 / 04 / 2024

Akyürek Grup Yapı nerede

Akyürek Grup Yapı nerede

Akyürek Grup Yapı İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Serhat Akyürek ve Murat Akyürek ortaklığında bugün kuruldu.

Zarif Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zarif Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Keleş tarafından kuruldu.

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Atmaca tarafından kuruldu.

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıza Yanar tarafından kuruldu.

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kambur tarafından kuruldu.

Merva Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merva Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Boztoprak tarafından kuruldu. 

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 TL sermaye bedeli ile Serhat Akyürek tarafından kuruldu.

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Arkan Grup Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi açıldı!

Arkan Grup Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyyip Arkan ve Orhan Akkan ortaklığında kuruldu.

Rims Grup Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rims Grup Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sarı, Muhsin Kılıç, Remazan Kılıç ve Selim Selamet ortaklığında kuruldu. 

Arc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasgül Cengiz tarafından kuruldu.

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adil    Şimşek tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Akyürek Grup Yapı nerede Haberi

Akyürek Grup Yapı nerede


Akyürek Grup Yapı İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Serhat Akyürek ve Murat Akyürek ortaklığında bugün kuruldu. 


Akyürek Grup Yapı İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi adres; CUMHURİYET MH.D-100 K.YOLU CD. İSTANBUL PARK A.V.M.SK.374/68...