02 / 05 / 2024

Akzirve Gayrimenkul konut projeleri

Akzirve Gayrimenkul konut projeleri

Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım, önümüzdeki dönemde Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda yaklaşık 870 milyon dolarlık iki yatırım gerçekleştirecek.

Strada Bahçeşehir'de 36 ay vadeyle!

Strada Bahçeşehir projesinden 36 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. İlk etabın teslimlerinin hemen yapıldığı proje Akzirve Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Topkapı 29 ön satışta!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+1'den 5+1’e kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor.

Bahçeşehir Strada'da yüzde 25 indirim!

Akzirve Gayrimenkul'ün Bahçeşehir'de yükselen Strada projesinde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 faiz oranlı kampanya düzenlendi. 

Akzirve Topkapı projesi Eylül'de satışta!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı projesinde satışlar Eylül ayı içerisinde başlayacak.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

VakıfBank ipotek yolu ile bankaya geçen ikinci el konutların satışında yüzde 0.70 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası!

VakıfBank, banka gayrimenkulü konut kredisi ürünü için yüzde 0.99 faiz oranı ile 15 yıla kadar vade ve konutun liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim ile yüzlerce konutu satışa sunuyor...

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerinden, OYAK mensuplarına, banka gayrimenkulü konut kredisi ve inşaat tamamlama konut kredisine kadar pek çok farklı ihtiyaç ve bütçeye yönelik uygun faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.

VakıfBank konut kredisi kampanyası!

VakıfBank Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi kampanyası dahilinde bankadan satışa çıkan yüzlerce konut için indirimler ve düşük faiz oranları ile cazip konut fırsatları sunuyor.

VakıfBank'tan Mülkü Konut Kredisi Kampanyası!

VakıfBank ipotek yoluyla kendine geçen konutların satışında özel faiz oranları ve cazip kampanyalarla banka gayrimenkulü konut kredisi kullandırıyor.

Akzirve Gayrimenkul konut projeleri Haberi

Akzirve Gayrimenkul konut projeleri


İnşaat sektöründeki faaliyetlerine gayrimenkul geliştiricisi şapkasıyla da devam eden Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım, önümüzdeki dönemde Bahçeşehir ve Zeytinbumu'nda yaklaşık 870 milyon dolarlık iki yatırım gerçekleştirecek. Farklı sektörleri de araştırdıklarını belirten Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım CEO'su İbrahim Maasfeh, "Gıda, tarım, hayvancılık ve enerji sektörlerini takip ediyoruz, fırsatları değerlendirebiliriz" diyor. 


Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım, kurduğu iş ortaklıklarıyla inşaat sektörünün hep içerisinde yer alan bir şirket. İlk olarak gayrimenkul yatırımcısı pozisyonunda yer aldığı inşaat sektöründe, artık gayrimenkul geliştiricisi şapkasıyla da devam eden şirket, bu alandaki yatırımlarına 2010'dan sonra başladı. Bugüne kadar Ege Yapı ile gelir paylaşımı modeline dayalı olarak 'Pega Kartal' projesini gerçekleştirdi. İstanbul başta olmak üzere farklı şehirlerde arazi yatırımları yapan Akzirve, Ataşehiı 'de bir iş merkezinin inşaatını tamamladı. 


Harbiye'de de bir otel...