06 / 05 / 2024

AkzoNobel Marshall violet serisi

AkzoNobel Marshall violet serisi

AkzoNobel Marshall 2013 Renk Ailesi’nde yer alan violet renkleri, bir yanında leylak ve yüksekotu, diğer yanında güle çalan kahverengiyle gizem dolu bir sonbahar vaat ediyor...

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti ne kadar, en uygun nerede? 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

En çok kullanılan ve ihtiyaç duyulan elektrikli mutfak aletlerini bir arada sunan Fakir Violet Çeyiz Seti, fiyat performansa dikkat eden yeni evlenecek çiftlerin tercihi olmayı başarıyor. Peki, Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti kaç TL? İşte detaylar...

Emsan çay makinesi 1.299 TL yerine 909 TL! Bu fırsatı kaçırmayın! 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Emsan, çay makinelerinde indirim fırsatı başladı. Emsan Violet Bella Gusto Çay Makinesi, sepette yüzde 30 indirimle satışa sunuldu. Peki diğer Emsan çay makinesi fiyatları ne kadar? Emsan çay makinesi kaç yıl garantili? İşte detaylar...

Arnica Violet Ütü en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Ergonomik tasarımıyla ütüleme işini kolaylaştıran Arnica Violet 2600 Plus Şok Buharlı Mavi Ütü, sahip olduğu fonksiyonlarla güçlü buhar ve uzun süre kullanım sağlıyor. Peki, Arnica Violet, seramik tabanlı mı? Arnica Violet özellikleri ne? İşte detaylar...

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Violet Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Violet Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de Arif Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Antony Eugene Marshall ve Wıllıam W.T. Allen ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Nehir Maritime Limited Şirketi'ne ortak olacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Marshall Adaları'nda 5 bin dolar sermaye ile kurulacak şirkete yüzde 100 oranında iştirak etmesine karar verilmiştir.

Violet Roses Mimari Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Violet Roses Mimari Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hıfen Hadak tarafından kuruldu. 

Fakir küçük ev aletleriyle mutfaklar renkleniyor!

Fakir Hausgeräte, kendine ait renk pantoneleri olan çekici “Rouge Kırmızısı” ve zarif ‘’Violet” serisi mutfak grubu küçük ev aletleriyle yeni yılda mutfaklara renk katıyor.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Marshall ile yaz tatiliniz sonbahara ilham versin!

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

AkzoNobel Marshall violet serisi Haberi

AkzoNobel Marshall violet serisi

Marshall violetleri, çiçeksi ve kadifemsi dokusu ile kullanıldığı mekânlara ilgi çekici ve büyüleyici bir hava katıyor. Marshall 2013 Violet Paleti’ndeki anahtar renk, bukalemun gibi renk değiştirmesiyle ilgi çekiyor. Bu rengi sarılarla kullanınca farklı, pembeler ile eşleştirince bambaşka bir atmosfer yakalamak mümkün oluyor. 


“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, uluslararası çapta yürüttüğü araştırmaları sonucunda belirlediği 2013 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor. Marshall 2013 Renk Ailesi’nde yer alan çiçeksi ve kadifemsi violetler, içlerindeki gizemi evlere taşıyor.


Marshall violetleri ile alacakaranlık bir yatak odası yaratmak mümkün


Marshall 2013 Violet Paleti, çok çarpıcı tonları ile gizem dolu özel oda koleksiyonları sunuyor. Özellikle menekşe sınırındaki şafak benzeri tonlar, sabahın erken saatlerindeki renkler gibi büyüleyici bir etkiye...