07 / 07 / 2024

Al Adnan İthalat İhracat nerede

Al Adnan İthalat İhracat nerede

Al Adnan İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Alhrırı Shoulı tarafından kuruldu. 

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ibrahım S Saleem tarafından kuruldu.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

Euro Alüminyum Metal Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Euro Alüminyum Metal Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alessandro Ragosta tarafından kuruldu.

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Al Halaf Hafriyat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Halaf Hafriyat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Halaf tarafından kuruldu.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Zugruf Al Ard İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zugruf Al Ard İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Alhadeethı tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Aghı Alsuleıman tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Al Adnan İthalat İhracat nerede Haberi

Al Adnan İthalat İhracat nerede

Al Adnan İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Alhrırı Shoulı tarafından kuruldu. 

Al Adnan İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapmak. 2. Diş protez laboratuarı kurmak;her türlü metalden, plastikten, porselenden, totel veya diş, protez yapımı, tamirini yapmak. 3. Bilumum diş ve diş hekimliği malzemesi ve aletleri alım ve satımı, ithalat, ihracat, mümessillik, taahhüt ve bilumum dahili ticaretini ve teknik servisliğini yapmak. 4. Ortopedik ayakkabı, bot, sandalet,...