04 / 05 / 2024

Al Amin Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Al Amin Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Al Amin Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mohammed A.M Alnajjar tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çelebi, Ömer Fatuk Çalışkur ve Serkan Heper ortaklığında kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Şükrü Oğuzhan Çalışkan tarafından kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Havva Betül Cığal tarafından kuruldu.

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Sinan Kafadar ve Afitap Didem Çalışkan Gençsoy ortaklığında kuruldu.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Geomim Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Geomim Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çalışkan tarafından kuruldu.

Al Amin Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Al Amin Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Al Amin Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Mohammed A.M Alnajjar tarafından kuruldu. 


Al Amin Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK A-Şirket hertürlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyönetiçiliği ve ilğili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskân ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uyğulaması yapmak, dekorasyon yapğmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma...