07 / 05 / 2024

al hassan international group yatırımları

al hassan international group yatırımları

BBMRED Gayrimenkul Geliştirme Yatırım A.Ş., Katarlı yatırım fonu Al Hassan International Group'un Türkiye'deki yatırımlarını yürütecek. Katarlı grup Türkiye'deki faaliyetlerine 175 milyon dolarlık bir gayrimenkul yatırımıyla başladı..

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

Al Aseel İnternational İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aseel İnternational İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altawil tarafından kuruldu.

Al Retal İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Retal İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Rasha Abojıb ve Hassan Alhakım ortaklığında kuruldu. 

Al Dawlıyah İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Al Dawlıyah İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Adel Hassan Alı ve A.A.Ahmed Elsharkawy ortaklığında kuruldu. 

Almila Gözen, alıcı acentesi konseptini Türkiye'ye getiriyor!

Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olan Almila Gözen, Los Angeles ve İstanbul’daki ofislerinde emlak alım, satım ve kiralama işlemlerinde kişiye özel danışmanlık hizmeti veriyor.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Katar Khalifa Stadı'ndaki çalışma şartlarına insan haklarına aykırı!

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty International), 2022 FIFA Dünya Kupası’nın düzenleneceği Katar’daki Khalifa Uluslararası Stadı’nın yapımında görevli işçilerin çalışma şartlarının insan haklarına aykırı olduğunu açıkladı.

Al Teysir Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Teysir Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hassan Dahan, Nourelhuda Dahhan, Rafık Basal, Mohamad Fahed Dahan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenler, Tuna Mahallesi'nde kuruldu.

Eskişehir turizm yol haritası çalıştayı gerçekleşti!

ESGİAD, Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Skal International Eskişehir Kulübü Derneği işbirliğiyle "Eskişehir Turizm Yol Haritası Çalıştayı" gerçekleşti.

al hassan international group yatırımları Haberi

al hassan international group yatırımları

KATARLI yatırım fonu Al Hassan International Group, Türkiye'deki yatırımlarını, BBMRED Gayrimenkul Geliştirme Yatırım A.Ş. ile yürütecek. Enerji, inşaat, gayrimenkul geliştirme ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Al Hassan International Group Yönetim Kurulu Başkanı Jumah Eisa Al Mohannedi, Türkiye'deki faaliyetlerine 175 milyon dolarlık bir gayrimenkul yatırımıyla başladı. Al Mohannedi, "Yatırımlarımızı hızla artıracağız"...