03 / 05 / 2024

Al Imran Uluslararası gayrimenkul kimin

Al Imran Uluslararası gayrimenkul kimin

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Imran Mohd Abdelbaqı tarafından kuruldu. 

Erzincan'da yapılan bilimsel betonarme çalışması deprem yönetmeliğinde yer alacak!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde yapılan bilimsel betonarme çalışması, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (CEB-FIB) Korozyon Komitesi tarafından kabul edilerek, çalışmanın deprem yönetmeliğinde alınması için karar verildi.

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı'nda neler konuşuldu?

"Mamur Çevre ve Gelecek", temasıyla yapılan 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı (ISL@H 2019), iki gün boyunca İslami mimari alanında çalışan uzmanları konuk etti.

Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı. Konferansta sürdürülebilir kentsel gelişim konusunda farklı yaklaşımlar ele alınacak.

Berlin-Brandenburg Uluslararası Havalimanı tamamlanamıyor! 

Almanya Tegel Havalimanı yerine yapılması planlanan Berlin-Brandenburg Uluslararası Havalimanı hala inşaat halinde. Üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen havalimanında çalışmalar bitmiyor. 

UDS Uluslararası Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

UDS Uluslararası Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amr Khaled Y. İbrahim Abdelgawad ve Omar Hisham Hatem Al-Uqaily ortaklığında kuruldu.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

Kanal İstanbul uluslararası hukuka göre ele alındı!

MÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Kuran, "Kanal İstanbul'a uluslararası bir statü tanınmasından ziyade diplomatik bir atak yapılarak Türkiye'nin bu projeye neden ihtiyaç duyduğunun anlatılması gerekir." dedi. 

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anes S Hassan  Albakoush,  A.I.Mohamed Elgun ve K.Alım Huseen  Blawo  ortaklığında kuruldu. 

Akyurt Uluslararası Fuar Alanı'nın yüzde 25'i tamam!

Ankara ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Akyurt Uluslararası Fuar Alanı’nda inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Fuarın 2019 sonunda açılması planlanıyor.

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Imran Mohd Abdelbaqı tarafından kuruldu. 

Al Imran Uluslararası gayrimenkul kimin Haberi

Al Imran Uluslararası gayrimenkul kimin

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Imran Mohd Abdelbaqı tarafından kuruldu. 

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-) Emlak Müşavirliği Konusunda ; 1-) Her türlü emlak, gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülkler, apart otel, motel, kamping gibituristik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan...