11 / 05 / 2024

Al Madına şirketi

Al Madına şirketi

Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Safwan Jamous ve Mohamad Agha ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

ABD'li emlak şirketinden çalışanlarına 10 milyon dolar ikramiye!

ABD’de bir emlak şirketi gerçekleştirdiği yıllık toplantıda çalışanlarına sürpriz yaptı. Şirket, tüm çalışanlarına toplam 10 milyon dolar değerinde ikramiye dağıttı...

Mehmet Özhaseki, Tapu ve Kadastro çalışanlarına seslendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Tapu ve Kadastro çalışanlarına şu şekilde seslendi; "Sizden iki istirhamım var, birincisi lütfen gelen insanlara güler yüzlü davranın. İkincisi teknolojiyi çok yakından takip etmelisiniz"

Şahin Küpeşte Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Küpeşte Alüminyum Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şahin imzasıyla kuruldu.

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına tepki geldi!

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına muhalefetten tepki geldi. Revize planı içerisinde usulsüzlüklerin yapıldığını iddia eden Elazığ Belediye MHP Meclis Üyesi Osman Dilek, Belediyeyi topa tuttu.

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Yurt binalarının denetim alanına alınmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik'in kapsamının genişletilmesine ve yurt binalarının denetim alanına alınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Adana Büyükşehir'den Ceyhan'daki kazı çalışmalarına destek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan İlçesi’nde arkeolojik kazı çalışmalarına destek verdiği Tatarlı Höyük’de incelemelerde bulundu.

Bursa Kestel'de cephe sağlıklaştırma çalışmalarına başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, il merkezinin ardından Kestel ilçesinde de cephe sağlıklaştırma çalışmalarına başladı.

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

İTO'dan Smyrna restorasyon çalışmalarına 100 bin TL destek!

İzmir Ticaret Odası, Bayraklı'daki Smyrna kazı ve restorasyon çalışmalarına 100 bin lira destek verecek. Bayraklı'daki kazı alanında Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İzmir Ticaret Odası arasında sponsorluk protokolü imza töreni düzenlendi.

ODE'den 100’ün üzerinde bayi çalışanına eğitim!

Üç yıldır devam eden Bayi Rekabet Gücü Gelişim Programı kapsamında 100’ün üzerinde bayi çalışanına eğitim verildi

Faizlerin düşmesi konut alımına ilgiyi artırdı!

Konut kredilerinde aylık yüzde 1 faizin psikolojik sınır olduğunu ve bu oranın altına düşüldüğünde satışların arttığını hatırlatan Murat Kurum, "Temmuz ayında özel ve kamu kurumlarının kampanyalarında da gördüğümüz gibi faiz oranlarının düşürülmesi konut alımına ilgiyi oldukça arttırmıştır” dedi.

Al Madına şirketi Haberi

Al Madına şirketi

Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Safwan Jamous ve Mohamad Agha ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu. 


Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT - GAYRİMENKUL a. Her türlü gayrimenkul; imalatı, alımı satımı, inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye...