21 / 05 / 2024

Al Maktoum kompleks

Al Maktoum kompleks

AE Arma-Elektropanç; son olarak Dubai’de yapımı devam eden Al Maktoum çok amaçlı yaşam kompleksi projesinin tüm elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Porto Budva Kompleks karlı yatırım imkanı sunuyor!

Porto Budva Kompleks'ten inşaat işlemleri devam eden daire satın alırsanız, Karadağ'da uygulanan yüzde 3 alım-satım vergisinden muaf olabilirsiniz. Ayrıca projeden satın aldığınız dairenin alanına değil arsa payına da sahip olabiliyorsunuz.

Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde Çamlıtepe Spor Kompleksi inşa ediliyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları sürüyor.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

AE Arma-Elektropanç, Dubai Al Maktoum Havalimanı'nın müteahhidi oldu!

AE Arma-Elektropanç, Dubai Al Maktoum Uluslararası Havalimanı yolcu terminal binası genişletme projesinin tüm elektromekanik taahhüt işlerini üstlendi.

Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlundan Avrupa Office Ataşehir’e tam not!

Dubai Cityscape Fuarı’na 6 projesiyle katılan Artaş İnşaat’ı Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlu His Higness Sheikh Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ziyaret etti.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Havalimanı yatırımları hız kazandı!

Havalimanı yatırımları hızlandı. Yeni yatırımlarla en yüksek yolcu kapasitesi 200 milyonla Dubai World Central - Al Maktoum Havalimanı'nda olacak. Onu 150 milyonluk kapasiteyle İstanbul’daki üçüncü havalimanı izleyecek.

Agah Uğur: İş ortamı kompleks oldu, yönetici Süpermen'leşti!

Dünya Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Volkan Akı ile işten sohbetler başlığı altında bugün 'İş ortamı kompleks hale geldi, yönetici Süpermen’leşti' başlığını ele alıyor. İşte Volkan Akı'nın köşe yazısı;

Dubai Emlak Fuarı organizasyonuna INREMA imzası!

30 Mart-1 Nisan’da Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum’un himayesinde gerçekleştirilecek. 11. Dubai International Property Show’un (IPS) organizasyonunu bu yıl da INREMA üstlendi...

Dubai Emlak Fuarı'nın organizasyonunu Inrema üstlendi!

11. Dubai International Property Show 30 Mart-1 Nisan'da Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum'un himayesinde gerçekleştirilecek..

Türk firmalar Dubai'de gövde gösterisi yapacak!

30 Mart-1 Nisan'da Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum'un himayesinde gerçekleştirilen Dubai Yatırım Kongresi (AIM) ile birlikte düzenlenecek olan 11. Dubai International Property Show'un (IPS) Türkiye'den katıl

Al Maktoum kompleks Haberi

Al Maktoum kompleks

Ana müteahhitliğini Hintli inşaat devi Shapoorji Pallonji Mideast LLC’nin üstlendiği projenin tüm MEP işlerinin anahtar teslimi AE Arma-Elektropanç tarafından yapılacak. Toplam dört binadan oluşan kompleksin içerisinde 311 oda kapasiteli 5 yıldızlı bir otel, rezidans ve ofis alanları yer alacak. Dubai şehrinin merkezinde yükselecek Al Maktoum, tamamlandığında 141.674 m2’lik alana sahip olacak.


MEP işlerinin kontrat bedeli 39.617.000 USD olan projenin 2016’nın Mayıs ayı sonunda tamamlanması...