08 / 05 / 2024

Al-Mohannadi ankara proje

Al-Mohannadi ankara proje

Vahap Munyar Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşe yazısında Dubaili yatırımcı Al-Mohannadi'nin sözlerine yer verdi. Al-Mohannadi: "Herkesin aklına İstanbul gelir ama ben 175 milyon dolarla Ankara'yı seçtim" dedi...

Özak GYO Topkapı projesinin ruhsatı alındı! Yeni proje!

Özak GYO Topkapı projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte şirketten yapılan o açıklama ve proje ile ilgili detaylar...

Koray GYO Erikli Evleri 2. Etap'ın ruhsatı alındı! Yeni proje!

Koray GYO'nun Göktürk'te hayata geçireceği Erikli Evleri 2. Etap'ın ruhsatı alındı. İşte Erikli Evleri 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

Helis Natura ön talep topluyor! Yeni proje! 

Helis Natura projesinde ön talep süreci başladı. Peki Helis Natura projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık bakanlığı 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını yayınladı. Yapılacak alımlar Teftiş Kurulu Başkanlığı adına olacak. Alımlar Ankara’da gerçekleştirilecek. Alım için tarihler belli oldu. İşte tüm detaylar…

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koşar tarafından kuruldu.

İstanbul'da proje aşamasındaki metro hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında metro hatlarının ağını genişletmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 199,40 kilometre metro hattı inşası için çalışan belediye proje aşamasındaki hatlarla ile de 808,50 kilometre ağa ulaşmayı hedefliyor.

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Merkez Ankara güncel fiyat bilgileri!

Merkez Ankara güncel fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Yenimahalle'de yer alan projede satışlar devam ediyor.

Merkez Ankara fiyat bilgisi!

Merkez Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Yenimahalle ilçe sınırları arasında inşa edilen projede satışlar devam ediyor.

Altınbaşak Doğa satış ofisi!

Altınbaşak Doğa satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara'da Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirilen proje 63 daireden oluşuyor. 

Kırklareli Katlı Kapalı Otopark'ın inşaatı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kırklareli Kapalı Otopark'ın inşaat çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında katlı kapalı otoparkının çevre düzenlemesi başladı.

Kuzu Kumru Ankara teslimat!

Kuzu Kumru Ankara teslimat detayları haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'ya bağlı Yıldızevler'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Al-Mohannadi ankara proje Haberi

Al-Mohannadi ankara proje

Mehmet Özdemir, arkadaşları Bahadır Yetki ve Boğaç Onur'la BBMRED adlı gayrimenkul-enerji yatırım platformunu kurunca Sinpaş Grubu'ndaki yöneticilik günlerinden tanıdığı Katarlı Al Hassan Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Jumah Eisa Al-Mohannadi'nin kapısını çaldı. 

Al-Mohannadi, Abdullah Tivnikli'nin Eksim Yatının Holding'i ve Avni Çelik'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Sinpaş Grubu yla Constrall adlı şirketi Katar'da birlikte iş yapmak üzere kurmuştu. Yani, Türkiye'yi yakından biliyor, Türk şirketleriyle iş yapmaya sıcak yaklaşıyordu.

Ayrıca, Katar'da bürokrat olarak devletin gayrimenkul alımlarını yönettiği dönemde ülkesinin Ankara Büyükelçilik binasının devreye girişinde birinci derecede rol almıştı. 

Bununla da kalmamış, Katar'dan karayoluyla çıkıp, Türkiye'nin doğusundan batısına 40 gün kadar turistik yolculuk yapmışü. 

BBMRED in kurucusu 3 ortak, Al Mohannadi'ye Ankara Gaziosmanpaşa ve Çankaya'da toplam 175 milyon dolara mal olacak hasılat paylaşımına dayalı iki gayrimenkul projesini...