01 / 05 / 2024

Al Morad Seyahat ve Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres

Al Morad Seyahat ve Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres

Al Morad Seyahat ve Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Louay Al Jarrad Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Seyahat edecek olanlar dikkat! Bunları yapın, uçak biletini ucuza alın!

Son zamanlarda ulaşım ücretlerinde de önemli fiyat artışları yaşanmakta. Özellikle uçak biletleri artık her vatandaşın bütçesine göre değil. Peki çok önemli bir işiniz ya da uçakla seyahat etmeniz gerekiyor ancak bütçeniz yeterli değilse, bunun da bir çözümü var. Nasıl mı? İşte yanıtı…

Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar hızlanıyor!

Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresini kısaltacak olan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde çalışmalar hız kazanıyor. Proje için İngiltere'den 2,45 milyar avroluk kredi desteği alındı.

Al Muqaddas Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Muqaddas Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fakıh M. R. Hajatay tarafından kuruldu.

Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı!

Sahte seyahat belgesiyle Kocaeli'den Bartın'a gelmek isteyen 12 kişiden birinin COVID-19 testi pozitif çıktı. Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin test sonucunun pozitif çıkması sebebiyle aynı minibüste seyahat eden kişiler de karantinaya alındı...

Arabland Turizm Seyahat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabland Turizm Seyahat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatif Çava ve Majıd J.I.A Al-Kuwarı tarafından kuruldu.

İngiliz seyahat şirketi battı!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan  İngiliz tur operatörü Thomas Cook, şirketi kurtarmak için yapılan son dakika görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine resmen battı.

AL Saadi Turizm Emlak ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

AL Saadi Turizm Emlak ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile M.M.Abdulhasan Al-Saadi tarafından kuruldu...

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mustafa Al-Qashash, Mahmut Dural ve Mirza Memet Dural ortaklığında kuruldu. 

Mari Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Adnan Al Ahmad tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Faizah Turizm ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Faizah Turizm ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Faizah Al Ahmad tarafından kuruldu.

Almouradi Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almouradi Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Al Moradı ve Ahmad Osama Almouradı ortaklığında kuruldu. 

Misk Al Yaman Turizm Seyahat Acentaları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misk Al Yaman Turizm Seyahat Acentaları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Anaam tarafından kuruldu.

Al Morad Seyahat ve Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Al Morad Seyahat ve Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres

Al Morad Seyahat ve Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 25 Şubat 2015'te, Louay Al Jarrad Müdürlüğü'nde kuruldu.


Al Morad Seyahat ve Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-Yurt içinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek.  Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek. b- Şirket turizme hizmet amacı ile kafeteryalar,restoranlar, eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, tatil köyleri, kamping, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek ve tüm turizm işletmecilik faaliyetlerini yapmak. Bu amaçlara uygun olarak proje, etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayri menkul tahsisi yaptırmak, kiralamak, intifa ve irtifak hakkı elde etmek....