02 / 05 / 2024

al sabah şehrizar konakları evi

al sabah şehrizar konakları evi

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı' na Çalık Gayrimenkul damga vurdu. Emirin yeğeni Homoud Rashed Al - Homoud Al-Sabah' ın şirketi EGC Kuveyt, Çalık' ın Ortadoğu temsilcisi oldu...

1 euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 10 Temmuz Pazartesi euro/TL alış satış fiyatı

Dolar/TL bu sabah 26.17 TL ile tarihi zirvesine yakın seyrederken euro/TL kurunun ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki 1 euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 10 Temmuz Pazartesi euro/TL alış satış fiyatı.

Garanti BBVA'dan başvuru formunu doldurana yarın sabah 09.00'da ödeme alacak!

Garanti BBVA bayram öncesi müşterilerini sevindiriyor. Başvuru formunu dolduran herkese yarın sabah 09.00’da ödeme yapılacak. Yüksek tutarlı ödemeyi almak için sağlanması gereken şartlar gibi merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Üniversite Rektörlüğü bugün sabah saatlerinde yeni bir öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. İlanlara başvurular ise 14 Mart itibariyle alınmaya başlandı. Adaylar, ilanlarda belirtilen koşulları ve şartları taşıdıkları takdirde ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.

“Bu fiyatlardan gram ve çeyrek altın alınır mı?” sorusuna uzmanlar adeta gülerek yanıt verdi! İşte nedeni!

Sabah saatlerinde 1.176 TL seviyesine yükselen gram altında gün içerisinde en düşük 1.174, en yüksek i 1.178,8 TL seviyeleri test edildi. Peki özellikle vatandaştan oldukça yoğun talep gören gram altının fiyatı daha yükselir mi? Dahası bu kadar yüksek fiyatlardan alınır mı?

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Bitcoin 50 bin doların üzerinde tutunmaya çalışıyor!

Bitcoin 50 bin dolara doğru düşerken gelen tepki alımlarıyla bu sabah itibarıyla bu kritik seviyenin üzerinde tutunabildi. 

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

6 ay çalışana çifte tazminat hakkı! Bu detaya dikkat!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren haberler gelmeye devam ediyor. Sabah gazetesi yazarı Faruk Erdem işçilerin bilmediği çifte tazminat ile ilgili merak edilenleri açıkladı.

İzmirliler kentsel dönüşüm çalışmalarından memnun mu?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, bugünkü yazısında kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Manisa Akhisar'da hasar tespit çalışmaları başladı!

Sabah saat 05:43'te merkez üssü Akhisar olan 4,8 büyüklüğündeki depremden sonra bölgede hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Depremin hissedildiği mahallelerde yaşayanlar, eğitim öğretimin çadır veya konteyner sınıflarda yapılmasını istediklerini ifade etti...

İzmir'de kaya düşen mahallede tespit çalışmaları başladı!

İzmir Bayraklı Çiçek Mahallesi'nde kayaların düştüğü yerlerde inceleme ve tespit çalışmaları başladı. Ekipler, sabah saatlerinde bölgeye giderek inceleme yaptı...

Kartal’da çöken binada enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor!

Kartal’da çöken binada enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Enkaz altında kimsenin kalmamasının ardından, enkaz kaldırma çalışmaları sabah saatlerinde de aralıksız sürüyor. 

al sabah şehrizar konakları evi Haberi

al sabah şehrizar konakları evi


Kuveyt'te 11'incisi gerçekleştirilen gayrimenkul fuarına Çalık Gayrimenkul'ün Şehrizar Konakları, Metropol İstanbul ve Tarlabaşı 360 projeleri damga vurdu. Bu üç proje Kuveyt'i yöneten Al-Sabah ailesinin de dikkatini çekti. Fuarda imzalanan protokolle başta Kuveyt olmak üzere tüm Ortadoğu'da Çalık Gayrimenkul projelerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini Kuveyt Emiri'nin yeğeni Homoud Rashed Al-Homoud Al-Sabah'ın sahibi olduğu Enterprise General Trading Constracting Co. (EGC Kuveyt) yürütecek. Homoud Rashed Al-Homoud Al-Sabah, anlaşma öncesinde titiz bir araştırma yaptıklarını belirterek "Türk inşaat projelerine burada büyük ilgi var. Bunu satışa çevireceğiz" dedi. 


EMİRİN KIZ KARDEŞİNE 9+1 EV 

Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el- Ahmet el-Cabirel-Sabah'ın kız kardeşi Sheikha Fariha Al-Ahmad Al- Jaber Al-Sabah da Türk projeleriyle yakından ilgilendi. Al-Sabah, Şehrizar Konakları'ndan 9+1 daire aldı. 10 gün sonra İstanbul'a gelerek yasal prosedürleri tamamlayacağını...