18 / 05 / 2024

Al Saleh adres

Al Saleh adres

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Erwaa Emlak Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Erwaa Emlak Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Saleh Owaıd Owaıd tarafından kuruldu.

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Labash Abazıd ve Yamen Al Saleh ortaklığında kuruldu.

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Labash Abazıd ve Yamen Al Saleh ortaklığında kuruldu.

Green Land Zirai Ürünler Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Land Zirai Ürünler Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ra 100 bin TL sermaye bedeli ile Suat Arslan, Alı Saleh Kabdhah ve Fahd Nasser Altalebı ortaklığında kuruldu. 

Adres Sancaktepe güncel fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje metroya 1 kilometre mesafede yer alıyor. Adres Sancaktepe güncel fiyatları 1+1 dairelerde 185 bin 680 TL'den başlıyor.

Ataşehir Trendist adres bilgileri! Nerede yer alıyor?

K Yapı ve Solid İnşaat projesi Ataşehir Trendist Evleri nerede yer alıyor? Ataşehir Trendist adres bilgileri ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Adres Kayıt Sistemi Üzerinden Alınan Bilgiler Karşılığında Katılma Payı!

Kimlik Paylaşımı ve Adres Kayıt Sistemi Üzerinden Alınan Bilgiler Karşılığında Katılma Payı Ödenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ 7 Kasım 2009 tarihinde 27399 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı...

İzmir Folkart Towers adres bilgileri!

İzmir Folkart Towers adres bilgileri haberimizde hem açık adres hem de krokili bir şekilde yer alıyor

Evre Gedizler adres!

Evre Gedizler adres ; Evre Gedizler Sancaktepe'de Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. No:46 Sancaktepe - İstanbul adresinde yer alıyor...

Evre Gedizler adres bilgileri!

Evre Gedizler adres bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Al Saleh adres Haberi

Al Saleh adres

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.


Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Türkiyede alışveriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek,...