19 / 05 / 2024

Al Shamıl İnşaat Kimin

Al Shamıl İnşaat Kimin

Al Shamıl İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi A. Abdulrab A Binshıhon tarafından 1 milyon TL sermaye ile 31 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Alkhatıb, Noman  Alkhatıb, Sadek  Khatıb, Maher Zeaıter ve Mohamed Al Khatıb ortaklığında kuruldu. 

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sürücü tarafından kuruldu.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Al Madayen Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Madayen Group İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhıyar Alahmad ve Hısham Tıllas ortaklığında kuruldu.

Al Shamıl İnşaat Kimin Haberi

Al Shamıl İnşaat Kimin


Al Shamıl İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile  31 Temmuz 2017 tarihinde A. Abdulrab A Binshıhon tarafından kuruldu. 


Al Shamıl İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki ithalat ihracat rejimleri ve diger ilgili tümmevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın ihracatını ithalatını ve iç ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılıolan diğer işler,



Al Shamıl İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Abdurrahman Nafiz Gürman Mah. Ş.Ahmet Kutsi Tecer Cd.No:27/3...