29 / 04 / 2024

Al Umara Real Estate&Tranding

Al Umara Real Estate&Tranding

Retaj Hotels ve Hospitalitly Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, 31 Ocak 2013 tarihinde, 928 bin TL sermaye ile, Al Jazeera Finance, Al Umara Real Estate&Tranding ve Aqar Developmen&Real Estate Investmen ortaklığıyla kuruldu...

Alman süpermarket devi top attı! 5 bin çalışanın kaderi belirsiz

Almanya'da süpermarket devi Real GmbH iflasını açıkladı. 62 şubesi bulunan market zincirinde 5 bin çalışana ne olacağı ise henüz belli değil. İşte tüm detaylar...

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Alı Al-Yaseen, Nour Alsaleh ve Saud F S F S Alajmı ortaklığında kuruldu.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alshaımaa Abdul Al-Yassry tarafından kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Fha Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fha Real Estate Gayrimenkul Limited  Şirketi Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fathı El Haj Alı tarafından kuruldu.

Başakşehir Real Estate Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başakşehir Real Estate Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emad Eddın Al-Shwaıkı ve Nawal Mohammed ortaklığında kuruldu.

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Khalil, Mohammad Ameen Al Hussin ve Omer S-Haji R. Alsilefanee ortaklığında kuruldu.

İspanya kan ağlıyor, Real Madrid stat inşaatını durdurmuyor!

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

Modern Key Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Modern Key Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Malek Al Refai tarafından kuruldu.

Al Hamzah Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hamzah Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamzah Alnajjar tarafından kuruldu.

Memar Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memar Real Estate İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Hady Ghyıath ve Anas Al Ajı ortaklığında kuruldu. 

Al Umara Real Estate&Tranding Haberi

Al Umara Real Estate&Tranding

928 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, spa restoranlar içecek servisi yapılan barlar eğlence alanları dükkanlar ve spor tesisleri içeren resort oteller butik oteller işletmek ve veya kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Güneşli Camiyolu Caddesi NO:1 Giriş Kat 3 Numaralı Bölüm adresinde faaliyete geçirildi. 31 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Al Jazeera Finance, Al Umara Real Estate&Tranding ve Aqar Developmen&Real Estate Investmen ortaklığıyla...