05 / 05 / 2024

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul iletişim

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul iletişim

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Faız Saeed S. Ghames tarafından kuruldu.

Depremzedelerden 5 bin TL konteyner kirası alınıyor iddiası! 

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Meclis'te yaptığı açıklamasında depremzedelerden 5 bin TL konteyner kirası alındığını gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

EPDK’dan doğal gaz satış tarifesi kararı! 1 Kasım tarihi ile…

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), içlerinde Akmercan Adıyaman Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ, Akmercan Batıkar Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ’nin de bulunduğu 11 doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemine ilişkin perakende satış tarifelerinin revize edilmesin

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Resul Ömer Adıyaman tarafından kuruldu.

Aka Alüminyum İnşaat Elektrik Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Alüminyum İnşaat Elektrik Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Yaman tarafından kuruldu.

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Faız Saeed S. Ghames tarafından kuruldu.

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye’ye gelemeyen yabancılar 'online' ev alıyor!

Normalleşme döneminin ardından dijitalleşme hızlandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satış dönemine geçti. İnteraktif 3D satış platformu CuEngine, Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, "Yabancıya konut satışında rekor Çin’de" dedi.

Al Yaman Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaman Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Jasım M. Mohammed ve Mohammed K.D. Aldhaherı ortaklığında kuruldu.

Adıyaman'da okul inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden okulları yerince inceledi.

Misk Al Yaman Turizm Seyahat Acentaları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misk Al Yaman Turizm Seyahat Acentaları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Anaam tarafından kuruldu.

Adıyaman'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul iletişim Haberi

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul iletişim

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Faız Saeed S. Ghames tarafından kuruldu.

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
AMAÇ VE KONU 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut ,işyeri ,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj, ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4.Her...