01 / 05 / 2024

Ala Property fuara katılıyor

Ala Property fuara katılıyor

35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren Ala Property, 04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak.

Ala Property, Emlak Fuarı'ndan Araplar'a gayrimenkul satacak!

Ala Property, 04-08 Kasım tarihlerinde CNR EXPO’da düzenlenen Emlak Fuarı’na katılıyor. Ala Property, fuar boyunca yabancıya hem konut hem de arsa satışında rekor yakalamayı hedefliyor

Ala Property, EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak!

35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren Ala Property, 04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak.

Ala Property, Emlak 2015 Fuarı'na katılacak!

Orta Doğu’ya 35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren ve Arap İş Dünyası tarafından güvenilirliği ile tanınan Ala Property, CNR Expo’da düzenlenen “EMLAK 2015” Fuarı’na katılacak.

Gayrimenkul firmaları Global Property Show Oman'da buluşacak!

UMMAN'IN Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan 'Global Property Show Oman', 18-21 Şubat 2015'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Sumansa Group tarafından gerçekleştirilecek fuara özellikle yoğun ilgi bekleniyor.

Global Property Show Oman 18 Şubat'ta açılıyor!

Umman’ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18-21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuara özellikle Körfez bölgesi, Mısır, Hindistan, Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden yoğun katılım bek

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gültekin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Kağıthane, Yahya Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Alaçatı'da yaz nüfusu 300 bine çıkıyor!

Alaçatı'daki taş evlerin mimarı Veryeriler İnşaat’ın patronu Alphan Veryeri, "Çeşme'nin kışın 27 bin olan nüfusu yazın 300 bine çıkıyor. Jet-set geliyor ama 40-50 bini de çalışan. ‘TOKİ’ye de ihtiyaç var" dedi.

Ropin Property Investment Consultancy, İstanbul Ofis Pazarı 2014 raporunu yayınladı!

Ofis kiralama-satışı konusunda, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı İstanbul Ofis Pazarı 2014 İkinci çeyrek raporu yayınlandı.

İstanbul'un Alaçatı'sı yine halk plajları oldu!

Güney sahillerinde trendler hızlı değişirken İstanbul’un Alaçatı’sı bu yıl da yine halk plajları... Boğaz akıntısının birleştiği kayalıklarda şezlongta uzanır gibi taşta güneşlenen vatandaşlarsa hallerinden gayet memnun.

Alaçatı'ya taş ocağı açılması için ÇED onayı çıktı!

Türkiye'nin yükselen turizm değeri Alaçatı'ya taş ocağı açılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ÇED onayı çıktı. Bölge halkı, ÇED onayının zeytinliklere ve turizme vereceği zarardan kaygılı.

Mar Yapı Ala Güneşli Evleri!

Tasarımı Fransız tasarımcı Philippe Starck tarafından gerçekleştirilen Mar Yapı Ala Güneşli Evleri İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. Projede inşaat çalışmalarıa bu yıl içerisinde başlanacak...

Ema Property Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Ema Property Emlak Limited Şirketi, Mustafa Waleed Ebrahim Aldeeb, Hüseyin Özgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Yaşarlı Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul’dan kaçan yatırımcı Alaçatı’da taş ev peşinde!

Alaçatı’da bugüne kadar 350 taş ev inşa eden Alpan Veryeri, “Bölgenin her yıl yüzde 30 artan değeri yatırımcıların ilgisini çekti. Alaçatı, İstanbullu yatırımcıların ikinci adresi oldu” dedi.

Ala Property fuara katılıyor Haberi

Ala Property fuara katılıyor

Orta Doğu’ya 35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren ve Arap İş Dünyası tarafından güvenilirliği ile tanınan Ala Property,  04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen “EMLAK 2015” Fuarı’na...