05 / 07 / 2024

alaaçatı ece erken

alaaçatı ece erken

Sunucu Ece Erken, Alaçatı'dan ev almakla çok doğru bir iş yaptığını belirtti...

Deprem erken uyarı sisteminin kullanımında ilk adım atıldı!

Deprem Erken Uyarı Sistemi’nin Türkiye’de kullanımı ve kullanılması durumunda yol haritasının belirlenmesi adına 10 üniversiteden alanında uzman akademisyenlerin katımıyla ilk adım atıldı.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Emeklilik 5 yıl öne çekiliyor! Tek tek açıklandı! Erken emekli olmak isteyenler dikkat! 

Emeklilik sistemi için atılacak adımlar merakla takip ediliyor. EYT düzenlemesinden yararlanamayan 2000 sonrası çalışanlar için emeklilik formülleri merak ediliyor. İşte erken emekli olmanın detayları... 

2000'den sonra işe giren erken emekli olacak mı? Emekli olmak isteyenler şimdi bu hesaba göz atın! 

EYT düzenlemesinin ardından kısmi emeklilik ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki 2000'den sonra işe giren erken emekli olacak mı? 

Çiftçiler dikkat! Erken emeklilik ne zaman çıkıyor? Erken emeklilik şartları açıklandı mı? Şimdi bu detaylara göz atın!

Çiftçilerin emekliliği için gereken prim gün sayısı SSK'lı çalışanlarla eşitlenecek. Peki erken emeklilik ne zaman çıkıyor? Erken emeklilik şartları açıklandı mı?

Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek? Hangi koşullarda erken emekli olunabilir?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için emeklilik yaşamında yeni bir adım atılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) içinde çalışan kadınlar 3600 prim günü bittiğinde,  50 yaşında, erkekler ise 55 yaşında emekli olabilecek. Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek?  Hangi koşullarda erken emekli oluna

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Ece Erken'den ev sahibine kira isyanı!

Ece Erken, kirasını isteyen ev sahibi ile yaptığı WhatsApp konuşmasını sosyal medya hesabından yayınladı. Kirasını isteyen ev sahibine koronavirüs var diyen Erken, "ödediğim paraya villada otururdum" diyerek isyan etti.

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

2023'te 400 bin binada sıfır atık sistemine geçeceğiz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 400 bin binada sıfır atık sistemine geçeceklerini söyledi.

alaaçatı ece erken Haberi

alaaçatı ece erken


Yaz başında Alaçatı'dan bir ev satın alan sunucu Ece Erken, tatiline Çeşme'de devam ediyor. Dost Pide'de görüntülenen Erken, "Alaçatı'dan ev almakla doğru iş yaptım. Burada kendimi sıfırladım. Yeni sezonda fırtına gibi eseceğim"...