06 / 05 / 2024

Alaaddin Demirel

Alaaddin Demirel

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel'in evi dünya basınında hala ilgi görüyor. Evin yıkılmasının üzerinden yaklaşık iki sene geçmesine rağmen 'sembol' fotoğraf hala internet siteleri tarafından sıkça kullanılıyor.

Alaaddin Demirel'in evi yıkıldı!

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketiyle anlaşma imzalamayarak tek bina kalan ancak sonradan ikna edilen Alaaddin Demirel'in evi 1.5 saatlik çalışma sonucu dün yıkıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

800 yıllık Alaaddin Camisi’nin taç kapısı yenilendi!

Antalya Korkuteli’nde Selçuklu dönemi stilinde yapılan 800 yıllık Alaaddin Camisi’nde taşları statik nedenlerle sökülen ‘taç kapı’nın restorasyonu bitti. Yeni taşlarla silbaştan inşa edilen kapı ‘yepyeni’ oldu.

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Genel Müdür olarak atanan Mehmet Kamil Demirel bağımsızlık niteliğini kaybetmiş olması nedeni ile yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. 

700 yıllık Alaaddin Cami bugün ibadete açılıyor 

Anadolu beylikleri döneminde Karamanoğlu Alaaddin Bey'in yaptırdığı Alaaddin Cami'sinde restorasyon çalışmaları tamamlandı. Alaaddin Cami bugünkü cuma namazıyla yeniden ibadete açılıyor.

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaşam Merkezi açıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

Alaaddin Demirel Haberi

Alaaddin Demirel

Fikirtepe’nin inatçısı dünyada meşhur oldu. Business Insider isimli dünyaca ünlü internet sitesi Fikirtepe inatçısı olarak bilinen Alaattin Demir’in evini İngiltere emlak piyasasını anlattığı bir haberde kullandı.



Hürriyet’in ‘Fikirtepe inatçısı’ haberiyle haberiyle duyurduğu Alaaddin Demirel ile Vartaş yapı 05.08.2014 tarihinde anlaşma imzalamış ve Demirel’in evi yıkılmıştı.



Demirel’in evi Rusya’dan İngiltere’ye dünyanın her yerinde haber olmuştu. 



Kommersant


Bu haberin başka siteler tarafından da kaynak gösterilmesinin ardından Alaattin Demir’in yıkılan evi İngilizce yayın yapan medyada ilgi odağı oldu.



Guardian