11 / 05 / 2024

Alaaddin Yılmaz bolu projeleri

Alaaddin Yılmaz bolu projeleri

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğancı mahallesinde Romen vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, "Verdiğim her sözün arkasındayım. Bütün Romen vatandaşlarımız ev sahibi olacak" dedi.

Bolu'da 4 bin 500'den fazla metruk bina yıkıldı!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Dereceören köyünde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bolu'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz, "Şu an 4 bin 500'ün üzerinde metruk durumdaki binalar ile bu tür yapıları Bolu'da yıktık" dedi.

Bolu'ya havalimanı geliyor!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, havaalanı yatırımı için de çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade etti...

Köroğlu Parkı, Bolu'yu şahlandıracak!

Köroğlu Parkı, Bolu Belediyesi tarafından Alpagut Mahallesi'nde inşa ediliyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu'nun algısını değiştirecek bir park olacak" dedi.

Alaaddin Yılmaz’dan Gölcük Projesi açıklaması!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada, Gölcük ile ilgili ihale süreci ve yapılacaklara ilişkin bazı kesimler tarafından yapılan kasıtlı yorum ve değerlendirmelerle gerçeğin değiştirilmeye çalışıldığını söyledi. 

Manisa heyetinden Bolu'ya kentsel dönüşüm ziyareti!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, TOKİ ve kentsel dönüşüm projelerini yerinde görmek üzere kente gelen Manisa heyetini misafir etti.

Bolu'da 70 kişilik yurdun temeli atıldı!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Sandallar Bölge Yatılı Kız Kur-an Kursu’nun 70 öğrenci kapasiteli ek binası için gerçekleştirilen temel atma törenine katıldı.

Bolu'da satranç parkı açılıyor!

Bolu satranç sporunda yeni bir hamle başlatıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye’nin ikinci ve en büyük satranç parkını Bolu’da açmak için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Bolu TOKİ Yeni Sanayi Sitesi ön talep topluyor!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yılan hikayesine dönen Yeni Sanayi Sitesiyle ilgili olarak TOKİ’nin talep toplamaya başladığını söyledi.

Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı alanına disneyland talebi!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığının bulunduğu alan disneyland olabileceği gibi film platolarının olduğu bir alana da dönüşebilir." dedi.

Nabi Avcı: Bolu’daki turizm yatırımlarına destek vereceğiz!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la makamında görüştü. Bakan Avcı bu görüşmede, “Ben ve Bakanlığım Köroğlu ile ilgili yapılacak çalışmalarda ve Bolu’daki turizm yatırımlarına gerekli desteği vereceğiz” dedi.

Bolu Belediyesi yayla alanlarına el koyuyor!

Bolu Belediye Meclisi Nisan ayı 2. Toplantısı önceki gün Alaaddin Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Komisyonlardan gelen konuların görüşüldüğü toplantının sonunda Başkan Yılmaz çok önemli bir açıklama yaptı.

Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı!

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Bolu Büyüksu projesi son halini alıyor!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da yaşayanların deniz özlemini gidermeyi ve Bolu’yu su sporlarının da merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Alaaddin Yılmaz bolu projeleri Haberi

Alaaddin Yılmaz bolu projeleri


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğancı mahallesinde Romen vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, "Verdiğim her sözün arkasındayım. Bütün Romen vatandaşlarımız ev sahibi olacak" dedi. Bolu Belediyesi, Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile Romen vatandaşlar için özel olarak yaptırılan 72 konutun kura çekiminde sadece 17 Romen vatandaşa konut çıkması üzerine açıklama yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Roman vatandaşlarla bir araya gelerek geriye kalan aileler için de yeni bir yerde ev yapacaklarının müjdesini vatandaşlarla paylaştı. Başkan Yılmaz, konutlar için yer ayarlandığı zaman sadece Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ortaklaşa bu konutları yapacaklarını ve çok daha ucuza yapabileceklerini belirterek şöyle devam etti: 'Biz 'Bismillah' deyip başlasak artık inşaatlar 1 sene içerisinde...