29 / 04 / 2024

Alaattin Kadayıfçıoğlu Zehra Çilingiroğlu çeşme ev

Alaattin Kadayıfçıoğlu Zehra Çilingiroğlu çeşme ev

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Alpay Hacıoğlu: Emlak sektörü 2020’den umutlu!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu son dönemde sıfır konut satışlarının canlandığını, 2020’den de umutlu olduklarını söyledi.

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Gürol Konyalıoğlu, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerinden Gürol Konyalıoğlu görevinden ayrıldı. Yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Sayın Dursun Baştürk yönetim kurulu üyeliğine atanacak.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay ya da 36 ay sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor...

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyat listesi 2017!

Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyat listesi 388 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Evleri'nde yüzde 5 peşinatla ev fırsatı sunuluyor...

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den her bütçeye özel yatırım fırsatı!

Gayrimenkul sektörüne 27 yıl önce adım atan ve Türkiye'nin en büyük kurumsal arazi yatırım firması haline gelen Çalımlıoğlu Gayrimenkul, yeterli bütçeye sahip olmasa da yatırım konusunda istekli olan tüm yatırımcıları sevindirecek bir projeyi uygulamaya koydu .

Keleşoğlu Denizİstanbul’da Ramazan'a özel çifte fırsat!

Keleşoğlu Holding, yeni projesi Denizİstanbul ile Yakuplu sahilinde fark yaratan yeni etabı Mercan Konakları’nda Ramazan ayına özel 24 ay 0 faiz ve %10 peşinat ile 60 aya varan ödeme avantajı sunuyor.

Alaattin Kadayıfçıoğlu Zehra Çilingiroğlu çeşme ev Haberi

Alaattin Kadayıfçıoğlu Zehra Çilingiroğlu çeşme ev

Genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de iki ayrı ev tuttu. Kadayıfçıoğlu, evlerden birini ailesi birini de Zehra Çilingiroğlu için tuttu.

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ, bugünkü köşesinde Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun Çeşme’de iki ayrı ev kiralamasını kaleme aldı. 

İşte Mehmet Üstündağ'ın 'İki ayrı ev tuttu' başlıklı yazsısı...

Genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, yaz tatili için Çeşme’de sevgilisi Zehra Çilingiroğlu’na ayrı, ailesine ayrı ev tuttu.

Geçen hafta Kıvanç Tatlıtuğ’un Bodrum’daki iki yazlık evini ailesine tahsis ettiğini, kendisi de eşiyle kiraya çıktıklarını yazmıştım. Hem kalabalık ailesi rahat etsin diye hem de tatilde onlarla birlikte olmak için böyle bir karar alan Tatlıtuğ’un hareketini çok beğenmiştim. Bu haberim çıktıktan sonra bir telefon aldım ve genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun da benzer bir hareket yaptığını öğrendim.

Bilka Denizcilik Sanayi Yönetim...